• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileri-pastagratiini

Broileri-pastagratiini
Reseptin teki kumppani
  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 200gpennepastaa
    • vettä
    • suolaa
    • 1parsakaalin kukinto

Kastike

    • 1/2pkt(75g)amerikanpekonia
    • 1rs(300g)hunajamarinoituja broilerisuikaleita
    • 1kanaliemikuutio
    • 1tlpaprikaa
    • 2dlruokakermaa
    • 1dlvettä
    • 3tomaattia
    • 50gparmesaania
    • 1/2ruukkua basilikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää parsakaalin kukinnot kattilaan pastan joukkoon kiehumaan kolmeksi viimeminuutiksi. Valuta.
  2. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
  3. Ruskista pekonisilppu ja broilerisuikaleet, murenna kanaliemikuutio joukkoon, ripottele paprika päälle, valuta kerma pannuun ja lisää lohkotut tomaatit. Kiehauta.
  4. Sekoita pasta ja kastike laakeassa uunivuoassa tai jaa ainekset annosvuokiin.
  5. Ripottele raastettu parmesaani pinnalle. Gratinoi kuumassa uunissa noin 7 minuuttia. (Revi basilikanlehtiä valmiin gratiinin päälle.) Nauti salaatin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille