Broileri-pastagratiiniReseptin takana kumppani

Broileri-pastagratiini

  • Annosmäärä annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Broileri-pastagratiini syntyy pennepastasta ja parsakaalin kukinnoista yhdistettyinä herkulliseen kastikkeeseen, jossa on mm. broileria ja pekonia.

    Ainekset

    annosta
    200 g
     
    pennepastaa
    tai
     
    vettä
    tai
     
    suolaa
    tai
    1
     
    parsakaalin kukinto
    tai

    Kastike

    1/2 pkt (à 170 g)
     
    HK Amerikan pekonia
    tai
    1 rs (300 g)
     
    hunajamarinoituja broilerisuikaleita
    tai
    1
     
    kanaliemikuutio
    tai
    1 tl
     
    paprikaa
    tai
    2 dl
     
    ruokakermaa
    tai
    1 dl
     
    vettä
    tai
    3
     
    tomaattia
    tai
    50 g
     
    parmesaania
    tai
    1/2
     
    ruukkua basilikaa
    tai

    Valmistus

    30 - 60 min
    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää parsakaalin kukinnot kattilaan pastan joukkoon kiehumaan kolmeksi viimeminuutiksi. Valuta.
    Kuumenna uuni 250 asteeseen.
    Ruskista pekonisilppu ja broilerisuikaleet, murenna kanaliemikuutio joukkoon, ripottele paprika päälle, valuta kerma pannuun ja lisää lohkotut tomaatit. Kiehauta.
    Sekoita pasta ja kastike laakeassa uunivuoassa tai jaa ainekset annosvuokiin.
    Ripottele raastettu parmesaani pinnalle. Gratinoi kuumassa uunissa noin 7 minuuttia. (Revi basilikanlehtiä valmiin gratiinin päälle.) Nauti salaatin kanssa.
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,7 (29 arviota)