Broileri-pastagratiiniReseptin takana kumppani

Broileri-pastagratiini

  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Broileri-pastagratiini syntyy pennepastasta ja parsakaalin kukinnoista yhdistettyinä herkulliseen kastikkeeseen, jossa on mm. broileria ja pekonia.
  • Kananmunaton

Ainekset

200 g
 
pennepastaa
tai
 
vettä
tai
 
suolaa
tai
1
 
parsakaalin kukinto
tai

Kastike

1/2 pkt (à 170 g)
 
tai
1 rs (300 g)
 
tai
1
 
kanaliemikuutio
tai
1 tl
 
paprikaa
tai
2 dl
 
ruokakermaa
tai
1 dl
 
vettä
tai
3
 
tomaattia
tai
50 g
 
parmesaania
tai
1/2
 
ruukkua basilikaa
tai

Valmistus

30 - 60 min

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää parsakaalin kukinnot kattilaan pastan joukkoon kiehumaan kolmeksi viimeminuutiksi. Valuta.

Kuumenna uuni 250 asteeseen.

Ruskista pekonisilppu ja broilerisuikaleet, murenna kanaliemikuutio joukkoon, ripottele paprika päälle, valuta kerma pannuun ja lisää lohkotut tomaatit. Kiehauta.

Sekoita pasta ja kastike laakeassa uunivuoassa tai jaa ainekset annosvuokiin.

Ripottele raastettu parmesaani pinnalle. Gratinoi kuumassa uunissa noin 7 minuuttia. (Revi basilikanlehtiä valmiin gratiinin päälle.) Nauti salaatin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Plussa-etu −33 %
    HK Amerikan pekoni 170g
    Plussa-kortilla
    Etuhinta 5,00/3 kpl
    9,80/kg
    Ilman Plussa-korttia 2,49/kpl (14,65/kg)
  • Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 300g
    Hinta 3,75/kpl
    12,50/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,7 (31 arviota)