
Broileri-pastagratiini
- Annosmäärä annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Broileri-pastagratiini syntyy pennepastasta ja parsakaalin kukinnoista yhdistettyinä herkulliseen kastikkeeseen, jossa on mm. broileria ja pekonia.
Ainekset
annosta
200 g | pennepastaa tai |
vettä tai | |
suolaa tai | |
1 | parsakaalin kukinto tai |
Kastike | |
---|---|
1/2 pkt (à 170 g) | HK Amerikan pekonia tai |
1 rs (300 g) | hunajamarinoituja broilerisuikaleita tai |
1 | kanaliemikuutio tai |
1 tl | paprikaa tai |
2 dl | ruokakermaa tai |
1 dl | vettä tai |
3 | tomaattia tai |
50 g | parmesaania tai |
1/2 | ruukkua basilikaa tai |
Valmistus
30 - 60 min
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää parsakaalin kukinnot kattilaan pastan joukkoon kiehumaan kolmeksi viimeminuutiksi. Valuta.
Kuumenna uuni 250 asteeseen.
Ruskista pekonisilppu ja broilerisuikaleet, murenna kanaliemikuutio joukkoon, ripottele paprika päälle, valuta kerma pannuun ja lisää lohkotut tomaatit. Kiehauta.
Sekoita pasta ja kastike laakeassa uunivuoassa tai jaa ainekset annosvuokiin.
Ripottele raastettu parmesaani pinnalle. Gratinoi kuumassa uunissa noin 7 minuuttia. (Revi basilikanlehtiä valmiin gratiinin päälle.) Nauti salaatin kanssa.
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(8 arviota)
- yli 60 min3,9(82 arviota)
- 30 - 60 min5,0(1 arvio)
- yli 60 min3,7(3 arviota)
- 30 - 60 min2,9(9 arviota)
- 30 - 60 min3,3(6 arviota)
- 30 - 60 min4,1(15 arviota)
- 30 - 60 min4,6(83 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (29 arviota)