• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileria Balti

Broileria Balti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 96,7 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Pinnalle

    • tuoretta korianteria tai persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista broilerit paistokasarissa öljyssä kahdessa erässä. Kuullota suikaloitu sipuli.
  2. Siirrä broilerit takaisin kasariin sipuleiden joukkoon. Lisää valutetut pavut ja ateriakastike. Huuhdo ateriakastiketölkki vedellä ja kaada se kasariin. Hauduta kannen alla noin 5 minuuttia.
  3. Lisää lopuksi kuutioidut tomaatit ja paahdetut cashewpähkinät. Koristele korianterilla tai persiljalla. Tarjoa esimerkiksi jasmiiniriisin ja naanleivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 96,7 kcal405 kJ
  • Proteiinia6,75 g
  • Hiilihydraatteja6,23 g
  • Rasvaa4,74 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille