• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Broileria oluessa, vadelmariisiäReseptin teki kumppani

Broileria oluessa, vadelmariisiä

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 1pktbroilerin ohutleikkeitä
    • 1pktpekonia
    • 1ploolutta
    • 1rklhunajaa
    • 10herkkusientä

Riisi

    • 1/2lvadelmavissyä
    • 2,5dlbasmatiriisiä
    • suolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Aloita riisin keittämisellä. Kaada vadelmalla maustettua vissyä kattilaan ja kiehauta se. Mausta vesi suolalla ja mittaa riisi mukaan.
  2. Peitä kannella ja anna riisin kypsyä jälkilämmöllä.
  3. Rullaa broilerinleikkeet pekonin sisään ja paista kaikilta pinnoiltaan pannulla.
  4. Lisää halkaistut herkkusienet ja hetken kuluttua myös olut ja hunaja.
  5. Anna hautua kannen alla 10 minuuttia ja nosta kanat pois pannulta.
  6. Keitä kastiketta vielä kokoon vartin verran.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua