• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileria tulisella riisipedillä

Broileria tulisella riisipedillä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 149 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(350 g)marinoitua broilerin rintafileetä
    • 2 1/2dlpitkäjyväistä riisiä
    • 1/2tlsuolaa
    • 6dlkiehuvaa vettä
    • ripauschilijauhetta
    • 1rklcurrya
    • 2valkosipulinkynttä (paloiteltuna)
    • 2rklsoijaa
    • 1tlmustapippuria rouhittuna
    • 1psherne-maissi-paprikaseosta (pakaste)
    • 2dlkuohukermaa

Pinnalle

    • persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa riisi, kuuma vesi ja suola vuokaan. Lisää mausteet. Suikaloi rintafileet ja lisää vuokaan. Sekoita kevyesti. Anna kypsyä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  2. Lisää herne-maissi-paprikaseos ja kerma. Anna kypsyä vielä, kunnes vihannekset ovat kuumentuneet ja kerma on imeytynyt. Ripottele pinnalle persiljaa tarjolle tuotaessa. Tarjoa risotto raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 149 kcal621 kJ
  • Proteiinia5,5 g
  • Hiilihydraatteja11,3 g
  • Rasvaa8,92 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille17