• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broilerin fileitä ja hedelmäsalsaa

Broilerin fileitä ja hedelmäsalsaa
Reseptin teki kumppani
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 4-6broilerin minuuttipihviä
    • 1rklöljyä
    • 2tlcurrya
    • suolaa
    • 2tlkorianterinsiemeniä
    • 1tljuustokuminan (jeeran) siemeniä

Hedelmäsalsa

    • 1prk(425/250 g)trooppista hedelmäsalaattia
    • 1limetin tai sitruunan mehu
    • 1dlöljyä
    • 1/4limetin tai sitruunan kuorta
    • 1rklmakeaa chilikastiketta
    • 1/2tlrouhittua chiliä
    • sokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista.
  2. Valmista ensin hedelmäsalsa. Valuta hedelmät. Pese limetti tai sitruuna huolellisesti ja leikkaa 1/4 kuori ohueksi suikaleeksi. Poista mahdollinen valkoinen malto ja suikaloi kuoripala ohuen ohuiksi tikuiksi.
  3. Sekoita hedelmät, limetin mehu, öljy, kuorisuikaleet, mausteet ja tarvittaessa sokeria.
  4. Kuumenna öljy pannulla ja sekoita joukkoon curry, kääntele pari minuuttia. Paista broilerin pihvit molemmin puolin kauniin värisiksi.
  5. Lisää suola pihveille. Rouhi korianterin ja kuminan siemenet ja ripottele seos pihvien pinnalle. Kypsennä pihvejä miedolla lämmöllä vielä noin 5 minuuttia.
  6. Tarjoile pihvit keitetyn riisin ja hedelmäsalsan kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille