Bulgogi-uunirisotto
Valmista risotto vaihteeksi vaivattomasti uunissa. Bulgogin tapaan maustetut possunsuikaleet antavat risotolle korealaisen vivahteen. Noin 2,45€/annos*
- 4-6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4-6 annosta
- 1pkt(335 g)HK Rypsiporsas Korean bulgogi nopeita fileesuikaleita
- 2-3valkosipulinkynttä
- 1salottisipuli
- 4rklöljyä
- 9dlvettä
- 2rklKnorr Beef -lihafondia
- (ripaus chilihiutaleita)
Lisäksi
- 2-3kevätsipulia
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja hienonna valkosipulit ja salottisipuli.
- Kuumenna 2 rkl öljyä paistinpannussa. Ruskista possunsuikaleet siinä. Lisää lihasuikaleiden mukana tullut mauste (pussi 1) tasaisesti suikaleiden joukkoon. Jatka hetki paistamista koko ajan sekoittaen.
- Kuumenna isossa uuninkestävässä padassa loput 2 rkl öljyä. Lisää sipulit ja kuullota niitä hetki siinä. Lisää riisit ja kääntele hetken, mutta älä anna ruskistua.
- Kaada joukkoon lihaliemi. Sekoita joukkoon vielä ruskistetut lihasuikaleet. Laita kansi päälle ja kypsennä risottoa uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes riisi on kypsää ja suurin osa liemestä imeytynyt. Sekoita risottoa kypsennyksen puolivälissä kerran.
- Viimeistele annokset lihasuikaleiden mukana tulleilla siemenillä (pussi 2), hienonnetulla kevätsipulilla ja srirachakastikkeella.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi