Bulgogi-uunirisottoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Bulgogi-uunirisotto

Valmista risotto vaihteeksi vaivattomasti uunissa. Bulgogin tapaan maustetut possunsuikaleet antavat risotolle korealaisen vivahteen. Noin 2,45€/annos*

  • 4-6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4-6 annosta
    • 1pkt(335 g)HK rypsiporsas Bulgogi nopeita fileesuikaleita
    • 2-3valkosipulinkynttä
    • 1salottisipuli
    • 4rklöljyä
    • 9dlvettä
    • 2rklKnorr Beef -lihafondia
    • (ripaus chilihiutaleita)

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna valkosipulit ja salottisipuli.
  2. Kuumenna 2 rkl öljyä paistinpannussa. Ruskista possunsuikaleet siinä. Lisää lihasuikaleiden mukana tullut mauste (pussi 1) tasaisesti suikaleiden joukkoon. Jatka hetki paistamista koko ajan sekoittaen.
  3. Kuumenna isossa uuninkestävässä padassa loput 2 rkl öljyä. Lisää sipulit ja kuullota niitä hetki siinä. Lisää riisit ja kääntele hetken, mutta älä anna ruskistua.
  4. Kaada joukkoon lihaliemi. Sekoita joukkoon vielä ruskistetut lihasuikaleet. Laita kansi päälle ja kypsennä risottoa uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes riisi on kypsää ja suurin osa liemestä imeytynyt. Sekoita risottoa kypsennyksen puolivälissä kerran.
  5. Viimeistele annokset lihasuikaleiden mukana tulleilla siemenillä (pussi 2), hienonnetulla kevätsipulilla ja srirachakastikkeella.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua