Tällä viikolla ei poikkeuksellisesti ole K-ruokakauppojen yhteistä aktivoitavaa mobiilietua saatavuusongelmien vuoksi.
Cannellonit jauhelihatäytteelläTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Cannellonit jauhelihatäytteellä

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Jauhelihalla täytetyt cannellonit kypsyvät meheviksi tomaattisessa kastikkeessa. Jos rakastat lasagnea ja italialaista ruokaa, kokeile tätä reseptiä!

    Ainekset

    5 annosta
    1 pkt (250 g)
     
    tai
    1 pkt (400 g)
     
    tai
    1 pkt (180 g)
     
    tai
    1–2 (150 g)
     
    sipuli
    tai
    1–2
     
    valkosipulinkynttä
    tai
    2–3 (250 g)
     
    porkkanaa
    tai
    3/4 tl
     
    suolaa
    tai
    1/2 tl
     
    mustapippuria
    tai
    1 tl
     
    timjamia
    tai
    1/2 ps (à 150 g)
     
    tai

    Kastike

    1 tlk (500 g)
     
    tai
    2 dl
     
    tai
    1/2 tl
     
    suolaa
    tai
    1/2 tl
     
    mustapippuria
    tai
    1 tl
     
    timjamia
    tai

    Pinnalle

    1/2 ps (à 150 g)
     
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    822 kJ / 197 kcal
    Rasva
    9,1 g
    josta tyydyttynyttä
    5,3 g
    Hiilihydraatit
    16,9 g
    josta sokereita
    4,3 g
    Proteiini
    11,1 g
    Suola
    0,9 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min

    Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Kuullota sipuleita hetki paistinpannussa öljyssä. Lisää pannulle jauheliha ja ruskista. Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Anna täytteen jäähtyä hetki ja lisää joukkoon juustoraaste.

    Voitele uunivuoka öljyllä. Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele riviin vuoan pohjalle.

    Sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta seos suolalla, pippurilla ja timjamilla. Kaada tomaattikastike cannellonien pinnalle. Levitä kastike tasaisesti niin, että sitä menee myös pastaputkien väleihin. Ripottele pinnalle juustoraaste.

    Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa cannellonit vihreän salaatin kanssa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Myllyn Paras Cannelloni 250 g Pastaputkia
      Hinta 1,59/kpl
      6,36/kg
    • Pirkka tuorejuusto Italian yrtit 180g laktoositon
      Hinta 1,79/kpl
      9,94/kg
    • Porkkana pesty Suomi
      Hinta n. 0,15/kpl
      1,49/kg
    • Jozo jodioitu hienosuola 125g
      Hinta 0,99/kpl
      7,92/kg
    • Pirkka mustapippuri 21g kokonainen
      Hinta 0,85/kpl
      40,48/kg
    • Järvikylä Timjami rasia 20g
      Hinta 2,99/kpl
    • Plussa-etu −12 %
      Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 150g vähälaktoosinen
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 4,00/2 kpl
      13,33/kg
      Ilman Plussa-korttia 2,29/kpl (15,27/kg)
    • Pirkka paseerattu tomaatti 500 g
      Hinta 0,89/kpl
      1,78/kg
    • Pirkka laktoositon ruokakerma 15% 2 dl
      Hinta 0,49/kpl
      2,45/l
    • Snellman 400g Kunnon naudan jauheliha 10%
      Hinta 5,75/kpl
      14,38/kg
    • Atria parempi nauta jauheliha 10% 400g
      Hinta 4,75/kpl
      11,88/kg
    • Sipuli
      Hinta n. 0,13/kpl
      1,25/kg
    • Pirkka sipuli 350g Suomi 2lk
      Hinta 0,89/kpl
      2,54/kg
    • Valkosipuli ulkomainen kg
      Hinta n. 0,55/kpl
      10,95/kg
    • K-Menu valkosipuli 100g 2lk
      Hinta 0,75/kpl
      7,50/kg
    • Porkkana multa Suomi
      Hinta n. 0,15/kpl
      1,49/kg
    • Porkkana 500g luomu Suomi 1lk
      Hinta 1,69/kpl
      3,38/kg
    • Jozo jodioitu hienosuola 600g
      Hinta 1,75/kpl
      2,92/kg
    • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
      Hinta 1,19/kpl
      1,19/kg
    • Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22g
      Hinta 1,29/kpl
      58,64/kg
    • Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
      Hinta 1,19/kpl
      44,07/kg
    • Järvikylä timjami rkk FI
      Hinta 1,89/kpl
    • Plussa-etu −13 %
      Mutti Passata paseerattu tomaatti 500g
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 3,20/2 kpl
      3,20/kg
      Ilman Plussa-korttia 1,85/kpl (3,70/kg)
    • Pirkka Luomu paseerattu tomaatti 500g
      Hinta 1,65/kpl
      3,30/kg
    • Valio Keittiön Eila ruokakerma 15% 2dl UHT laktoositon
      Hinta 1,29/kpl
      6,45/l
    • Plussa-etu −7 %
      Arla Lempi ruokakerma 3dl 15% laktoositon
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 3,50/2 kpl
      5,83/l
      Ilman Plussa-korttia 1,89/kpl (6,30/l)
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,1 (442 arviota)

    • Lasse
      7 päivää sitten
      Mitä ihmettä ihmiset tekevät canellonia täyttäessään? - ota tyhjä canelloni käteen - töki sitä pannussa olevaan täytteeseen - canelloni täyttää itsensä Ihme!
    • Likaiset kädet
      14 päivää sitten
      Ihan mahdoton täyttää noita pieniä perkeleitä, makoisa on mutta kaikki hupi kaatui tuohon sottapyttyvaiheeseen
    • Ilona
      1 kuukausi sitten
      Helppo kaikille sopiva arkiruoka
    • Keittiön Ylpeys
      4 kuukautta sitten
      Oli hyvää, meidän tiimi sai cannelonit parhaiten täytettyä veitsellä! Pidettiin uunissa 10min extraa, sillä oli S-ryhmän cannelonit.
    • Jimi
      8 kuukautta sitten
      Lempiruokani
    • Kph
      8 kuukautta sitten
      Todella hyvä. Sulatin kattilassa kastikkeeseen yhden lihaliemikuution lisäksi, niin makua tuli riittävästi.
    • Pasta kokki
      1 vuosi sitten
      Helppo resepti, hyvää tuli. Näyttää edistyksellisemmältä kuin on. Suosittelen.
    • Irmeli
      1 vuosi sitten
      Syksyllä on htvö käyttää sieniä jauhelihan kanssa ja saahan tuosta vege version ilman lihaa...vaikka tofua ja purjoa mixaten!! Kuivatut tomaatit antaa potkua ja Provemce yrtit makua
    • Nuori lukiolainen
      1 vuosi sitten
      Hyvä resepti! Hieman sovelsin itse. Myös nuoren lukioikäisen helppo tehdä eikä kestänyt niin kauaa :)
    • Doods
      1 vuosi sitten
      Toisin kuin monilla kommentoijilla, minulla täyte riitti lähes tarkalleen putkiin, vain yks putki jäi yli! Samoin myös kastiketta oli juuri oikea määrä. Täyttäminen oli helppoa, kun mätti ronskisti käsin menemään. En pidä timjamista, niin vaihdoin tilalle oreganon ja basilikan, ja myös hieman chiliä laitoin. Siltikin täyte kaipaisi hieman enemmän potkua.
    • Dolly
      1 vuosi sitten
      Hyvä perusresepti
    • Sami
      1 vuosi sitten
      Cannelonien täyttäminen kävi helposti, ku tajusi tehdä sen käsin. Toisella kädellä peittää toisen puolen ja sit toisella kädellä täyttää vähån jäähtynyttä täytettä. Ei tarvi pursotinpusseja, lusikkaa tai hanskoja. Täyte ei tosin riittäny kaikkiin putkiin, 1/3 canneloneista jäi käyttämättä ja tomaattikastikekaan ei peittänyt kaikkia, joten päällimäiset jä vähän koviksi. Muuten hyvä resepti!
    • Jari
      2 vuotta sitten
      Mausteita olisi saanut olla enemmän.
    • Akka
      3 vuotta sitten
      Aivan huippu resepti!! Ensimmäistä kertaa tein ja tällä ressulla tuli täydellistä! Cannelonien täyttäminen sujui hetkessä käyttäessäni kertakäyttöistä pursotinta. Kuulema pian joutuu tekemään uudelleen ja seuraavaksi uskaltaa jo hieman säveltää :)
    • Ouska
      4 vuotta sitten
      Erittäin maukas makuelämys. Cannelonien täyttö on työlästä, mutta lopputulos aivan mahtava. Timjamin korvasimme ruukku timjamilla.
    • Kokkikolmonen
      4 vuotta sitten
      Broileria oli vain 300g, joten proteiiniksi lisäsin purkin kidneypapuja. 2 porkkanaa,2 sipulia, täyte ei riittänyt kolmeen viimeiseen canneloniin. Suljin pohjan palalla foliota täytön ajaksi, ei sotkenut yhtään. Tomaattikastikkeen tein 1,5kertaisena, että peittyivät hyvin. Noudatin cannelonien paketin paisto- ohjetta 40min ja folio piti ruoan ihanan muhevan kosteana. Todella herkullisia!
    • Nam
      4 vuotta sitten
      Hyvää! Laitettiin punasipulia, ja tuorejuuston tilalle valkosipuli ja yrtit creme bonjour. Hyvää tuli. Tosin harmi kun osa noista cannelloneista ei peittynyt kastikkeella, niin muutama jäi kovaksi. Muuten ihan onnistunut.
    • pettynyt kotikokki
      6 vuotta sitten
      Ette kertonut että pitää seurata myös pastan keittoohjeita. Siksi pastat olivat kovia paiston jälkeen!
    • Tänä viikonloppuna taas tehdään
      7 vuotta sitten
      Olen tehnyt kerran tämän ohjeen mukaan ja tuli tosi hyvää! Täyteen laitoin canelloneihin kakkujen täyttöön tarkoitetulla pursottimella (ilman erillistä suurinta). Pursottimeni ei ole kertakäyttöinen, sisällä muovinen pinta ja päällinen "päällinen jotakin kangasta tms"
    • K-Kuluttajapalvelu
      8 vuotta sitten
      Hei Alma-mummo! Harmillista kuulla, että lasagnelevyjä käyttäessäsi resepti oli työläs. Ohje on K-Koekeittiössä testattu cannelloniputkilla, jotka tähän tarkoitukseen ovat kätevämpiä.
    • Alma-mummo
      8 vuotta sitten
      Tein tämän lasagnelevyistä, kuten Vappu telkkarissa. Hän unohti kertoa, millaista silppua levyistä tulee, kun niitä yrittää keittämisen jälkeen erottaa toisistaan! Hirveä sotku. Ja se täytteen laitto ja rullaus oli myös hankalaa. Hyvää siitä kyllä tuli.
    • Kokkimaisteri
      8 vuotta sitten
      Erittäin rasvainen ja tukosa. Suosittelisin jättämään puolet tuorejuustosta pois, jotta cannelonien sisus ei kuivaisi niin paljon uunissa. Lisäksi kuorrutteen kerman määrän itse jatkossa puolittaisin ja korvaisin esim paseeratulla tomaatilla.
    • Melissa
      8 vuotta sitten
      Erittäin onnistunut resepti! Lisäsin jauhelihan määrän 700g:aan ja se riitti sitten koko cannelloni-laatikolliseen. Lisäisin myös kerma-tomaattikastikkeen määrää kahdella desillä= 1dl kermaa ja 1dl paseerattua tomaattia enemmän. - Täyttämiseen avuksi pikkulusikka ja kertakäyttöhanskat.
    • kotikokki
      8 vuotta sitten
      Tehty jo muutaman kerran. Hyvä resepti! Ei tarvita pursottimia vaan ihan geelihanskat kätösissä helppoa ja nopeaa tuputtaa täyte cannellooneihin vielä täytteen ollessa paistinpannussa.
    • kotikokki
      8 vuotta sitten
      Tehty jo muutaman kerran. Hyvä resepti! Ei tarvita pursottimia vaan ihan geelihanskat kätösissä helppoa ja nopeaa tuputtaa täyte cannellooneihin vielä täytteen ollessa paistinpannussa.
    • kotikokki
      8 vuotta sitten
      Tehty jo muutaman kerran. Hyvä resepti! Ei tarvita pursottimia vaan ihan geelihanskat kätösissä helppoa ja nopeaa tuputtaa täyte cannellooneihin vielä täytteen ollessa paistinpannussa.
    • kotikokki
      8 vuotta sitten
      Tehty jo muutaman kerran. Hyvä resepti! Ei tarvita pursottimia vaan ihan geelihanskat kätösissä helppoa ja nopeaa tuputtaa täyte cannellooneihin vielä täytteen ollessa paistinpannussa.
    • kiireinen kokki
      8 vuotta sitten
      Käytän täyttämiseen pursotinpussia, tosi kätevä ja nopea. Leikkaa vaan suuaukko tarpeeksi isoksi. Ja hyvää tulee!
    • ...hyvää
      8 vuotta sitten
      Tosi hyvä ja helppo resepti. Edullinenkin. Teen ison annoksen ja sitä syödään aina yhtä mielellään.
    • Kokeiltu ja maistui
      8 vuotta sitten
      Vähän jäähtynyt täyte toimii hyvin. Jostain syystä täyte ei riittänyt kaikkiin putkiloihin. Täytynee jatkossa vähän lisätä jauhelihaa tai muita aineksia.