Caponata ja kanan koipireidet uunissaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Caponata ja kanan koipireidet uunissa

Caponata on hieman kirpeä italialainen kasvispata, joka saa hautua samalla kun kypsennät broilerit. Noin 3,90€/annos.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • 2rs(à 700 g)Kariniemen Kananpojan uunimaustettua kananpoikaa, tomaatti-basilika

Valmistus

yli 60 min
  1. Nosta broilerit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen valmistamista. Poista munakoisoista kannat ja kuutioi munakoisot. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa lehtiselleri pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuullota kasviksia öljyssä padassa liedellä noin 7 minuuttia, kunnes ne painuvat hieman kasaan.
  3. Poista tomaateista kannat ja kuutioi tomaatit. Lisää tomaatit, tomaattimurska, oliivit ja kaprikset pataan. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta etikalla, oreganolla, suolalla, pippurilla ja sokerilla. Lisää lopuksi joukkoon tuoreet yrtit.
  4. Sulje pata kannella ja nosta 200-asteisen uunin pohjalle. Levitä broilerit leivinpaperin päälle pellille ja paista noin 50 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää. Sekoita caponataa kerran valmistuksen aikana ja lisää tarvittaessa tilkka vettä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 23 arvostelua