• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Chili con carne 1

Chili con carne 1
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 79,3 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(n. 400 g)marinoituja naudanpaistisuikaleita
    • 1dlPirkka pakastettuja sipulikuutioita
    • öljyä
    • 2-3valkosipulinkynttä
    • 1tlk(420 g)valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
    • n. 1/2tlchilijauhetta
    • ripausmustapippuria

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuumenna öljy padassa tai tilavassa paistokasarissa. Ruskista lihasuikaleet kahdessa erässä ja siirrä sivuun.
  2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä ja pane lihat takaisin pataan. Purista joukkoon valkosipulinkynnet. Kaada joukkoon pavut tomaattikastikkeessaan ja mausta seos chilillä ja mustapippurilla.
  3. Hauduta miedolla lämmöllä noin 45 minuuttia ja sekoita välillä. Tarjoa keitetyn riisin kanssa tai tacojen täytteenä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 79,3 kcal332 kJ
  • Proteiinia8,3 g
  • Hiilihydraatteja1,72 g
  • Rasvaa4,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5