Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Collar Steak with bone ja appelsiini-timjamiöljy

Katso myös
Collar Steak with Bone on mehevää luullista kassleria. Mausta liha grillauksen jälkeen appelsiini-timjamiöljyllä ja tarjoa Korean kaalisalaatin kanssa. Resepti: HK
2 pkt (à n. 500 g)
HK Rypsiporsas Collar Steak with bone

Appelsiini-timjamiöljy

2
valkosipulinkynttä
1 ruukku
tuoretta timjamia
1/2 dl
kylmäpuristettua rypsiöljyä
1/4
appelsiininkuori
1
sitruuna

Lisäksi

1 pkt (200 g)
HK Korean kaalisalaattia
  • 1. Kuumenna grilli kuumaksi. Laita lihat kuumaan grilliin ja kypsennä noin 3-4 minuuttia yhdeltä puolelta, käännä ja kypsennä vielä 3-4 minuuttia toiselta puolelta. Nosta lihat vetäytymään ja mausta suolalla.
  • 2. Valmista tällä välin mausteöljy. Hienonna timjami ja raasta appelsiinin kuori ja valkosipulinkynsi ja sekoita kulhossa keskenään öljyn kanssa. Leikkaa liha irti luusta ja nostele lusikalla mausteöljyä lihojen pintaan ja tarjoa kaalisalaatin kanssa.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda