Collar Steak with bone ja appelsiini-timjamiöljyReseptin teki kumppani

Collar Steak with bone ja appelsiini-timjamiöljy

Collar Steak with Bone on mehevää luullista kassleria. Mausta liha grillauksen jälkeen appelsiini-timjamiöljyllä ja tarjoa Korean kaalisalaatin kanssa. Resepti: HK

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 2pkt(à n. 500 g)HK Rypsiporsas Collar Steak with bone

Appelsiini-timjamiöljy

    • 2valkosipulinkynttä
    • 1ruukkutuoretta timjamia
    • 1/2dlkylmäpuristettua rypsiöljyä
    • 1/4appelsiininkuori
    • 1sitruuna

Lisäksi

    • 1pkt(200 g)HK Korean kaalisalaattia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna grilli kuumaksi. Laita lihat kuumaan grilliin ja kypsennä noin 3-4 minuuttia yhdeltä puolelta, käännä ja kypsennä vielä 3-4 minuuttia toiselta puolelta. Nosta lihat vetäytymään ja mausta suolalla.
  2. Valmista tällä välin mausteöljy. Hienonna timjami ja raasta appelsiinin kuori ja valkosipulinkynsi ja sekoita kulhossa keskenään öljyn kanssa. Leikkaa liha irti luusta ja nostele lusikalla mausteöljyä lihojen pintaan ja tarjoa kaalisalaatin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua