• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
Couscous-keittoReseptin teki kumppani

Couscous-keitto

  • alle 30 min

Ainekset

    • 1lvettä
    • 3isoa eri väristä paprikaa
    • 1sipuli tai pala purjon valkoista osaa
    • 1 1/2dlcouscous-suurimoita
    • 1tlkurkumaa
    • 1kanelitanko
    • 1pala kuivattua inkivääriä
    • 1-2laakerinlehteä
    • 2lihaliemikuutiota
    • 400gpaistijauhelihaa
    • 1tljauhelihamaustetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Pane vesi, liemikuutiot ja muut mausteet paitsi jauhelihamauste kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia kannella peitettynä miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.
  2. Pese ja halkaise paprikat, poista siemenet ja kuutioi puolikkaat. Silppua kuorittu sipuli tai halkaistu ja pesty purjo.
  3. Ruskista jauheliha pinnoitetulla pannulla ja mausta se jauhelihamausteella. Lisää paprikakuutiot ja sipulisilppu kiehuvaan liemeen.
  4. Keitä 10 minuuttia. Lisää jauheliha ja jatka keittämistä 5 minuuttia.
  5. Lisää couscous-suurimot kiehuvaan liemeen ja anna hautua 5 minuuttia. Tarkista maku.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua