• Erityisruokavaliot

Couscous-keitto

Couscous-keitto
Reseptin teki kumppani
  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 1lvettä
    • 400gpaistijauhelihaa
    • 1tljauhelihamaustetta
    • 3isoa eri väristä paprikaa
    • 1sipuli tai pala purjon valkoista osaa
    • 1 1/2dlcouscous-suurimoita
    • 1tlkurkumaa
    • 1kanelitanko
    • 1pala kuivattua inkivääriä
    • 1-2laakerinlehteä
    • 2lihaliemikuutiota

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pane vesi, liemikuutiot ja muut mausteet paitsi jauhelihamauste kattilaan.
  2. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia kannella peitettynä miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.
  3. Pese ja halkaise paprikat, poista siemenet ja kuutioi puolikkaat. Silppua kuorittu sipuli tai halkaistu ja pesty purjo.
  4. Paahda jauheliha teflonpannussa ja mausta se jauhelihamausteella. Lisää paprikakuutiot ja sipulisilppu kiehuvaan liemeen.
  5. Keitä 10 minuuttia. Lisää jauheliha ja jatka keittämistä 5 minuuttia.
  6. Lisää couscous-suurimot kiehuvaan liemeen ja anna hautua 5 minuuttia. Tarkista maku. Nauti rusinavoi-paahtoleipien kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille