Couscous-lihamukit
Couscous-lihamukit ovat hauska cocktailpöydän tarjottava. Valmiiksi kypsä, savustettu naudan rinta tarjotaan lime-yrttikastikkeen ja pikkelöidyn sipulin kanssa. Noin 0,45€/annos*
- 50 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
50 annosta
- 2dltäysjyväcouscousia
- ripausmustapippuria
- 1pkt(n. 500 g)HK Naudan savustettua rintaa, Austin Rub / Sticky Chipotle BBQ Glaze
Lime-yrttikastike
- 2ruukkuatuoretta persiljaa
- 2ruukkuatuoretta basilikaa
- 4rkllimetinmehua
- 4rklPirkka kapriksia
- 2valkosipulinkynttä
- 2-4rklvettä
- ripaussokeria
- ripaussuolaa
Pikkelöity salottisipuli
- 4(120 g)salottisipulia
- 2rklpunaviinietikkaa
- 2rklvettä
- 2rklsokeria
- n. 1/4tlsuolaa
Lisäksi
- 1/2(100 g)vihreää paprikaa
- lehtipersiljaa tai miniversoja
Valmistus
30 - 60 min- Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä ja mausta pippurilla.
- Soseuta lime-yrttikastikkeen ainekset keskenään sauvasekoitimella. Käytä yrtit varsineen. Lisää tarvittaessa vettä. Nosta kylmään.
- Kuori ja hienonna salottisipulit pieniksi kuutioiksi. Sekoita pikkelöidyn sipulin ainekset keskenään ja anna tekeytyä kylmässä. Leikkaa myös paprika pieniksi kuutioiksi.
- Leikkaa liha ohuiksi lastuiksi ja sekoita joukkoon pakkauksen kastike.
- Jaa couscous snapsilasien pohjalle. Kaada päälle kastiketta ja nosta pinnalle lihapalat. Koristele salottisipulilla, paprikakuutioilla ja lehtipersiljalla tai miniversoilla.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit koota ruoan myös laakealle isolle vadille. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi