Couscous-lihamukitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Couscous-lihamukit

Couscous-lihamukit ovat hauska cocktailpöydän tarjottava. Valmiiksi kypsä, savustettu naudan rinta tarjotaan lime-yrttikastikkeen ja pikkelöidyn sipulin kanssa. Noin 0,45€/annos*

  • 50 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

50 annosta
    • 2dltäysjyväcouscousia
    • ripausmustapippuria
    • 1pkt(n. 500 g)HK Naudan savustettua rintaa, Austin Rub / Sticky Chipotle BBQ Glaze

Lime-yrttikastike

Pikkelöity salottisipuli

    • 4(120 g)salottisipulia
    • 2rklpunaviinietikkaa
    • 2rklvettä
    • 2rklsokeria
    • n. 1/4tlsuolaa

Lisäksi

    • 1/2(100 g)vihreää paprikaa
    • lehtipersiljaa tai miniversoja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä ja mausta pippurilla.
  2. Soseuta lime-yrttikastikkeen ainekset keskenään sauvasekoitimella. Käytä yrtit varsineen. Lisää tarvittaessa vettä. Nosta kylmään.
  3. Kuori ja hienonna salottisipulit pieniksi kuutioiksi. Sekoita pikkelöidyn sipulin ainekset keskenään ja anna tekeytyä kylmässä. Leikkaa myös paprika pieniksi kuutioiksi.
  4. Leikkaa liha ohuiksi lastuiksi ja sekoita joukkoon pakkauksen kastike.
  5. Jaa couscous snapsilasien pohjalle. Kaada päälle kastiketta ja nosta pinnalle lihapalat. Koristele salottisipulilla, paprikakuutioilla ja lehtipersiljalla tai miniversoilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit koota ruoan myös laakealle isolle vadille. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille