• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Currykanaa savipadassaReseptin teki kumppani

Currykanaa savipadassa

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 4kplkanan rintafileetä tai -leikettä
    • 1rklrypsiöljyä
    • 2rklmietoa currytahnaa tai tandooritahnaa
    • 1/2dlmaustamatonta jogurttia
    • 1 1/2tlinkivääriä raastettuna

Tarjoiluun

    • korianterinlehtiä
    • limettilohkoja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Liota savipata kylmässä vedessä.
  2. Ruskista halutessasi kanan rintaleikkeet nopeasti paistinpannulla ja pane savipataan. Ruskistus ei ole välttämätöntä.
  3. Kuumenna kasviöljy ja currytahna paistinpannulla ja sekoittele sitä keskilämmöllä pari minuuttia. Nosta pannu kuumalta liedeltä ja sekoita joukkoon jogurtti.
  4. Lusikoi curryseos savipataan kanapaloille ja pyörittele palat seokseen kauttaaltaan. Peitä vuoka kannella.
  5. Nosta savipata kylmään uuniin. Säädä uunin lämpötilaksi 200 astetta ja kypsennä kanapaloja tunti.
  6. Tarjoa kanapalat korianterilla ja limetillä koristeltuna.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua
  • Jeremias8.1.2018

    Tosi hyvää! Olisipa enemmän savipatareseptejä.

  • K-Kuluttajapalvelu8.1.2018

    Jeremias, välitän palautteesi tiedoksi eteenpäin.