
Currykanaa savipadassa
Tiesitkö että currykana syntyy myös savipadassa? Maukas curryseos ja kanapalat ovatkin oivallinen yhdistelmä. Tarjoa kana korianterilla ja limetillä koristeltuna.
30 - 60 min
Ainekset
- 4kplkanan rintafileetä tai -leikettä
- 1rklrypsiöljyä
- 2rklmietoa currytahnaa tai tandooritahnaa
- 1/2dlmaustamatonta jogurttia
- 1 1/2tlinkivääriä raastettuna
Tarjoiluun
- korianterinlehtiä
- limettilohkoja
Valmistus
30 - 60 min- Liota savipata kylmässä vedessä.
- Ruskista halutessasi kanan rintaleikkeet nopeasti paistinpannulla ja pane savipataan. Ruskistus ei ole välttämätöntä.
- Kuumenna kasviöljy ja currytahna paistinpannulla ja sekoittele sitä keskilämmöllä pari minuuttia. Nosta pannu kuumalta liedeltä ja sekoita joukkoon jogurtti.
- Lusikoi curryseos savipataan kanapaloille ja pyörittele palat seokseen kauttaaltaan. Peitä vuoka kannella.
- Nosta savipata kylmään uuniin. Säädä uunin lämpötilaksi 200 astetta ja kypsennä kanapaloja tunti.
- Tarjoa kanapalat korianterilla ja limetillä koristeltuna.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Miksi kanan satayvartaat on vedetty pois Keskolta?
RmK, Jim Lim Kanan Satay-varrasta ei tosiaan tällä hetkellä ole valitettavasti saatavilla. Välitin toiveesi eteenpäin tiedoksi.
Tosi hyvää! Olisipa enemmän savipatareseptejä.
Jeremias, välitän palautteesi tiedoksi eteenpäin.