Currytonnikalapaprikat ja pastaaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Currytonnikalapaprikat ja pastaa

Täytä paprikat mm. currytonnikalalla ja saat helposti maistuvaa ruokaa arkeen.

Ainekset

    • 3punaista paprikaa
    • 2keltaista paprikaa
    • vettä
    • suolaa

Täyte

    • 1pieni sipuli
    • tai
    • 1dlPirkka sipulikuutioita (pakaste)
    • 1iso omena
    • 1rklöljyä
    • 2tlk(à 185 g)tonnikalaa currykastikkeessa
    • 1tlyrttisuolaa
    • tuoretta tilliä tai persiljaa hienonnettuna

Uunivuokaan

    • 1/2dlvettä

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Halkaise paprikat pituussuunnassa. Poista siemenet ja sisuksen valkoinen osa. Leikkaa yksi punainen paprika pieniksi kuutioiksi. Keitä paprikanpuolikkaita runsaassa, suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Pese, kuori ja kuutioi omena. (Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria). Kuullota sipuli ja paprika öljyssä. Lisää sipulin ja paprikan joukkoon omenakuutiot, tonnikala kastikkeineen, yrttisuola ja tilli- tai persiljasilppu. Asettele paprikat voideltuun uunivuokaan ja lisää vuoan pohjalle vesi.
  3. Täytä paprikanpuolikkaat tonnikalaseoksella ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Jos et halua juustoraasteen tulevan kovin ruskeaksi, voit ripotella sen kypsymisen puolivälissä. Kypsennä paprikoita 225 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes juusto on saanut hieman väriä.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, mutta älä lisää suolaa keitinveteen. Valuta kypsä pasta ja sekoita pestokastike kuuman pastan joukkoon. Ripottele pinnalle parmesaanijuustoraastetta. Tarjoa täytettyjen paprikoiden kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille28 arvostelua