Delikaurapizza
Ranskankerma-parmesaanikastike tomaattikastikkeen sijaan on täydellinen parsa- ja delikaurapizzalle. Maukkaan pizzan viimeistelee sitruunaöljy. Noin 3,55€/annos.*
- 4 kpl
- 30 - 60 min
Ainekset
4 kpl
- 1pkt(600 g)Fazer pizzataikinaa (pakaste)
- 1/2nippua(à 450 g)vihreää parsaa
- 1/4tlsuolaa
- 1ps(200 g/ 125 g)Pirkka mozzarellaa
- 1ps(120 g)Gold&Green Delikauraa, sieni-tryffeli
- 50grucolan versoja tai
- 50gPirkka Luomu rucolaa
Kastike
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankerma, 18%)
- 2valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1/4tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Sulata pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli pizzataikina leivinpaperin päällä pyöreiksi pizzoiksi. Kuumenna tyhjä pelti uunissa.
- Huuhdo parsat ja napsauta kovat kannat pois. (Kuori parsat halutessasi). Höylää parsa kuorimaveitsellä ohuiksi nauhoiksi. Mausta sitruunaöljyllä (1 tl) ja suolalla.
- Sekoita ranskankerman joukkoon parmesaani ja valkosipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Levitä pizzapohjalle kastike ja revitty mozzarella. Lisää maustetut parsanauhat ja ripottele pinnalle delikaura. Ota kuuma pelti uunista ja siirrä pizza leivinpaperin kanssa pellille.
- Paista 225 asteessa 9-10 minuuttia. Lisää pinnalle rucolan versoja ja sitruunaöljyä (1 tl). Paista toiset pizzat samalla tavalla.
Tiesitkö että...
Voit tehdä pohjan myös itse nopean italialaisen pizzapohjan reseptillä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi