Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Entreĉotepihvit ja tomaattivartaat

Katso myös
Tarjoa mehevät entreĉotepihvit tomaattivartaiden kanssa.
4
naudanentreĉotepihviä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria

Tomaattivartaat

n. 16 kpl
miniluumu- tai kirsikkatomaatteja, eri värisiä
1/2-1
kesäsipulia
2 rkl
öljyä
1/2 ruukkua
basilikaa hienonnettuna
1/2 rkl
minttua hienonnettuna
1/2 rkl
persiljaa hienonnettuna
  • 1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistamista.
  • 2. Esivalmistele vartaat grillausvalmiiksi. Pujota grillivartaisiin vuorotellen tomaatteja ja kesäsipulinpaloja. Sekoita öljyyn hienonnetut yrtit.
  • 3. Esilämmitä grilli kuumaksi. Grillaa pihvejä suoralla lämmöllä noin 3 minuuttia per puoli. Suolaa ja pippuroi pihvien pinnat. Jos haluat, että pihvien pinnat jäävät rapeiksi, siirrä ne grillissä epäsuoralle, miedolle lämmölle vetäytymään noin 10 minuutiksi. Voit myös kääriä ne folioon vetäytymään, mutta silloin lihan pinnat eivät pysy rapeina.
  • 4. Sivele tomaattivartaille yrttiöljyä ennen grilliin nostamista. Grillaa vartaita muutama minuutti ahkerasti käännellen.
  • Meheville ja maukkaille entreĉotepihveille riittää mausteeksi suola ja pippuri.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda