Fazerina-juustokakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Fazerina-juustokakku

Ihana paistettu suklaajuustokakku saa tutun appelsiinisen makunsa Fazerina-makeisista. N. 0,55 €/annos.

  • 16 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

16 annosta

Pohja

Täyte

Pinnalle

    • appelsiininkuorisuikaleita
    • Fazer Fazerina bites

Valmistus

yli 60 min
  1. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohjalle. Hienonna keksit monitoimikoneessa. Sulata rasva mikrossa ja sekoita se keksimuruihin. Painele seos vuoan pohjalle ja nosta vuoka jääkaappiin.
  2. Sulata taloussuklaa miedolla lämmöllä kattilassa. Lisää joukkoon puolet Fazerinapaloista ja sekoittele, kunnes suklaat ovat sulaneet.
  3. Sekoita tuorejuustot, ranskankerma, kananmunat, maissitärkkelys ja sokeri kulhossa. Rouhi loput Fazerinapalat veitsellä karkeaksi ja lisää joukkoon.
  4. Lisää hieman jäähtynyt sula suklaa massan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos vuokaan ja paista 175 asteessa noin 45 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassaan huoneenlämmössä ja nosta kakku jääkaappiin. Irrota vuoka vasta, kun kakku on kunnolla jäähtynyt. Koristele kakku halutessasi suklaakaramelleilla ja appelsiininkuorisuikaleilla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka Daniela vaniljanmakuinen täytekeksi 350g
    Pirkka Daniela vaniljanmakuinen täytekeksi 350g
    2,29/kpl6,54/kg
  • K-Menu Vaniljatäytekeksi 350g
    K-Menu Vaniljatäytekeksi 350g
    0,99/kpl2,83/kg
  • Oreo original täytekeksi 154g vanilja
    Oreo original täytekeksi 154g vanilja
    3,002 kpl
    1,75/kpl11,36/kg
  • Pirkka suomalainen voi 500g
    Pirkka suomalainen voi 500g
    2,75/kpl5,50/kg
  • Pirkka suomalainen voi 400g
    Pirkka suomalainen voi 400g
    3,35/kpl8,38/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Valio voi 400g pöytärasia normaalisuolainen vlakt
    Valio voi 400g pöytärasia normaalisuolainen vlakt
    4,69/kpl11,73/kg
  • Fazer Taloussuklaa Crush 120g tumma suklaarouhe leivontaan ja jälkiruokiin
    Fazer Taloussuklaa Crush 120g tumma suklaarouhe leivontaan ja jälkiruokiin
    3,39/kpl28,25/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Philadelphia original tuorejuusto 300g maustamaton
    Philadelphia original tuorejuusto 300g maustamaton
    2,69/kpl8,97/kg
  • Philadelphia original tuorejuusto 200g maustamaton
    Philadelphia original tuorejuusto 200g maustamaton
    1,95/kpl9,75/kg
  • Philadelphia tuorejuusto 200g light original 11%
    Philadelphia tuorejuusto 200g light original 11%
    1,95/kpl9,75/kg
  • Pirkka creme fraiche 18% 150g laktoositon
    Pirkka creme fraiche 18% 150g laktoositon
    1,09/kpl7,27/kg
  • Pirkka kananmuna 10 kpl/ 580 g
    Pirkka kananmuna 10 kpl/ 580 g
    1,49/kpl2,57/kg
  • Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
    Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
    2,59/kpl2,54/kg
  • Kotitilan maalaismunat 1020g L15
    Kotitilan maalaismunat 1020g L15
    2,69/kpl2,64/kg
  • Maizena maissitärkkely jauho 400 g
    Maizena maissitärkkely jauho 400 g
    1,89/kpl4,73/kg
  • Pirkka sokeri 1 kg
    Pirkka sokeri 1 kg
    0,89/kpl
  • Dansukker Taloussokeri 1kg
    Dansukker Taloussokeri 1kg
    0,99/kpl
  • Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
    Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
    1,35/kpl
  • Pirkka appelsiini
    Pirkka appelsiini
    0,52/kpl1,89/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 312 arvostelua
  • pikkupettymys12.4.2020

    En ole varma mikä meni pieleen vai menikö mikään - 45 minuutin jälkeen täyte tutisi vielä reilusti, joten pidin kakkua vähän pidempään uunissa. Sisus on tummempi kuin reseptin kuvassa. Vaikea kuvitella että ~10 lisäminuuttia tekisi sellaista eroa, etenkään kun laitoin folion suojaksi. Tumman lisäksi kakku on tiivis, joten voiko olla että kun reseptissä sanotaan "sekoita", olisi pitänyt oikeasti vatkata täyte? Se selittäisi sekä värin että rakenteen. Sekoitin täytteen sähkövatkaimella, mutta en erikseen vatkannyt siihen kovalla teholla ilmaa koska resepti ei niin sanonut. Saattaa olla ihan vaan makuasia mutta minusta kakku on oudon tiivis, tuhti ja tumman makuinen. Voi olla että tältä se koekeittiössäkin maistui. Minusta keksit ja suklaat sellaisinaan ovat parempi kuin tämä kakku.

  • K-Kuluttajapalvelu12.4.2020

    pikkupettymys, paistoajat ja -lämpötilat ovat aina ohjeellisia, sillä uunit ovat erilaisia. Kakkua kannattaa tosiaan tarkkailla paiston aikana. Reseptin raaka-aineet voi sekoittaa keskenään esimerkiksi puuhaarukalla tai pallovatkaimeilla, eli täytettä ei tarvitse vatkata. Välitän palautteesi eteenpäin tiedoksi reseptistä vastaaville henkilöille.

  • Heiduska27.5.2019

    Matalampi kakku tuli, mitä kuvittelin, mutta maku oli hyvä. Tosin aika tuhtia syötävää. Helppo ohje, pidin uunissa 50 min ja tuli sopivan kypsä.

  • kokkikoo27.8.2017

    Oli todella hyvää. Ystäväni oli ainakin kakun teossa onnistunut.

  • Saara23.8.2017

    Ei ole raaka-aineiden arvon väärti.

  • Niso23.4.2017

    VINKKI!! Vaiha keksit Marianne kekseihin! 5/5

  • Pettynyt leipuri9.4.2017

    Kakku lässähti uunista ottamisen jälkeen ja täyte oli leikattassa aivan löysää, vaikka oli uunissa 45 min. Maku oli sama kuin olisi syönyt pelkkää sulatettua suklaata.

  • K-Kuluttajapalvelu9.4.2017

    Pettynyt leipuri, harmillista kuulla, ettei kakku ole onnistunut. Resepti on testattu toimivaksi koekeittiöllämme. Annetut paistoajat ovat aina suuntaa antavia, sillä uuneissa on eroja. Tämän reseptin kohdalla on myös tärkeää huomioida, että kakku tulee jäähdyttää kunnolla jääkaapissa ja vasta sitten irrottaa vuoasta ja leikata.

  • Kokkikolmonen4.4.2017

    Tein kakun ja maku oli jostain syystä pilaantuneen makuinen. Onko mahdollista että esimerkiksi tuorejuusto voisi pilaantua jossain tekovaiheessa?

  • K-Kuluttajapalvelu4.4.2017

    Kokkikolmonen, harmillista kuulla että kakku on maistunut pilaantuneelle. On hyvin epätodennäköistä, että tuorejuusto olisi pilaantunut valmistuksen aikana. Mahdollisesti jokin käyttämistäsi raaka-aineista ei ole ollut aivan kunnossa.

  • K-Kuluttajapalvelu26.3.2017

    Hei Isoäiti, ohje on testattu reseptin mukaan K-Koekeittiöllä. Ikävä kuulla, että kakku ei onnistunut. Välitän palautteesi eteenpäin.

  • Isoäiti26.3.2017

    Kokemusta löytyy yli 50vuoden ajalta jo ammattini puolesta ja tytär on kondiittori täytyy sanoa että ohje ei ole hyvä!Nämä kakut ovat enemmänkin "Juustokakku ilman uunia.Ensi kerralla jos teen kyseisen kakun en ainakaan paista sitä jätän maizenan pois ja lisään liivatteen!Harmittaa vain se että kakku tehtiin 15v.toimuksesta synttärikakuksi ei maistunut ei...

  • M18.3.2017

    Hei, kai Maizenan voi korvata perunajauholla ilman sen kummempia vaikutuksia?

  • K-Kuluttajapalvelu18.3.2017

    M, kakku on testattu vain maissitärkkelyksellä, mutta perunajauho toiminee myös. Perunajauho tosin saostaa vähän voimakkaammin kuin maissitärkkelys.

  • h17.3.2017

    Montako kaloria yhdessä annoksessa?

  • K-Kuluttajapalvelu17.3.2017

    h, valitettavasti tälle reseptille ei vielä ole laskettu ravintosisältöjä. Ravintosisältöjä lisätään resepteille mahdollisuuksien mukaan.

  • hemu3.3.2017

    On lasten mieleen mutta myös aikuisten hyvä tee tai kahvi helppo tehdä lasten