Fazerina-juustokakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Fazerina-juustokakku

N. 0,55 €/annos.

  • 16 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

16 annosta

Pohja

Täyte

    • 100gFazer taloussuklaata
    • 1ps(130 g)Fazer Fazerina bites
    • 3rs(à 180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
    • 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
    • 3kananmunaa
    • 1 1/2rklmaissitärkkelystä (Maizena)
    • 2rklsokeria

Pinnalle

    • appelsiininkuorisuikaleita
    • Fazer Fazerina bites

Valmistus

yli 60 min
  1. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohjalle. Hienonna keksit monitoimikoneessa. Sulata rasva mikrossa ja sekoita se keksimuruihin. Painele seos vuoan pohjalle ja nosta vuoka jääkaappiin.
  2. Sulata taloussuklaa miedolla lämmöllä kattilassa. Lisää joukkoon puolet Fazerinapaloista ja sekoittele, kunnes suklaat ovat sulaneet.
  3. Sekoita tuorejuustot, ranskankerma, kananmunat, maissitärkkelys ja sokeri kulhossa. Rouhi loput Fazerinapalat veitsellä karkeaksi ja lisää joukkoon.
  4. Lisää hieman jäähtynyt sula suklaa massan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos vuokaan ja paista 175 asteessa noin 45 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassaan huoneenlämmössä ja nosta kakku jääkaappiin. Irrota vuoka vasta, kun kakku on kunnolla jäähtynyt. Koristele kakku halutessasi suklaakaramelleilla ja appelsiininkuorisuikaleilla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 222 arvostelua
  • kokkikoo27.8.2017

    Oli todella hyvää. Ystäväni oli ainakin kakun teossa onnistunut.

  • Saara23.8.2017

    Ei ole raaka-aineiden arvon väärti.

  • Niso23.4.2017

    VINKKI!! Vaiha keksit Marianne kekseihin! 5/5

  • Pettynyt leipuri9.4.2017

    Kakku lässähti uunista ottamisen jälkeen ja täyte oli leikattassa aivan löysää, vaikka oli uunissa 45 min. Maku oli sama kuin olisi syönyt pelkkää sulatettua suklaata.

  • K-Kuluttajapalvelu9.4.2017

    Pettynyt leipuri, harmillista kuulla, ettei kakku ole onnistunut. Resepti on testattu toimivaksi koekeittiöllämme. Annetut paistoajat ovat aina suuntaa antavia, sillä uuneissa on eroja. Tämän reseptin kohdalla on myös tärkeää huomioida, että kakku tulee jäähdyttää kunnolla jääkaapissa ja vasta sitten irrottaa vuoasta ja leikata.

  • Kokkikolmonen4.4.2017

    Tein kakun ja maku oli jostain syystä pilaantuneen makuinen. Onko mahdollista että esimerkiksi tuorejuusto voisi pilaantua jossain tekovaiheessa?

  • K-Kuluttajapalvelu4.4.2017

    Kokkikolmonen, harmillista kuulla että kakku on maistunut pilaantuneelle. On hyvin epätodennäköistä, että tuorejuusto olisi pilaantunut valmistuksen aikana. Mahdollisesti jokin käyttämistäsi raaka-aineista ei ole ollut aivan kunnossa.

  • K-Kuluttajapalvelu26.3.2017

    Hei Isoäiti, ohje on testattu reseptin mukaan K-Koekeittiöllä. Ikävä kuulla, että kakku ei onnistunut. Välitän palautteesi eteenpäin.

  • Isoäiti26.3.2017

    Kokemusta löytyy yli 50vuoden ajalta jo ammattini puolesta ja tytär on kondiittori täytyy sanoa että ohje ei ole hyvä!Nämä kakut ovat enemmänkin "Juustokakku ilman uunia.Ensi kerralla jos teen kyseisen kakun en ainakaan paista sitä jätän maizenan pois ja lisään liivatteen!Harmittaa vain se että kakku tehtiin 15v.toimuksesta synttärikakuksi ei maistunut ei...

  • M18.3.2017

    Hei, kai Maizenan voi korvata perunajauholla ilman sen kummempia vaikutuksia?

  • K-Kuluttajapalvelu18.3.2017

    M, kakku on testattu vain maissitärkkelyksellä, mutta perunajauho toiminee myös. Perunajauho tosin saostaa vähän voimakkaammin kuin maissitärkkelys.

  • h17.3.2017

    Montako kaloria yhdessä annoksessa?

  • K-Kuluttajapalvelu17.3.2017

    h, valitettavasti tälle reseptille ei vielä ole laskettu ravintosisältöjä. Ravintosisältöjä lisätään resepteille mahdollisuuksien mukaan.

  • hemu3.3.2017

    On lasten mieleen mutta myös aikuisten hyvä tee tai kahvi helppo tehdä lasten