• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Fenkoli-tomaatti-fetalisäke

Fenkoli-tomaatti-fetalisäke
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 170 kcal / annos (240g)

Ainekset

6 annosta

Koristeeksi

    • tuoreita yrttejä esim. basilikaa, persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lohko fenkolit pitkittäin neljään osaan ja poista kannat. Kuori sipulit. Suikaloi fenkoli ja sipulit ohuiksi.
  2. Kuumenna öljy tilavassa paistokasarissa lisää sipulit ja fenkoli. Kuumenna käännellen noin 10 minuuttia. Lisää vesi ja jatka hauduttamista kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes fenkolit ovat kypsiä.
  3. Lisää suikaloidut tomaatit, puolitetut kuivatut tomaatit ja valutetut juustokuutiot. Mausta suolalla, sitruunanmehulla, mustapippurilla ja hienonnetuilla yrteillä.

Ravintosisältö perannos 240g100 g

  • 170 kcal711 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7