• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Feta-krutonkisalaattiReseptin teki kumppani

Feta-krutonkisalaatti

  • alle 30 min

Ainekset

    • 1ruukkusalaatti tai jäävuorisalaattia
    • 2sipulia
    • 1dloliiveja
    • 2tomaattia
    • 150gfetajuustoa
    • oreganoa
    • ripausmustapippuria

Kastike

    • 1/2dloliiviöljyä
    • 1rklviinietikkaa
    • 2valkosipulinkynttä murskattuna

Pinnalle

    • 2dlpaahdettuja leipäkuutioita (krutonkeja)

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa pesty ja valutettu salaatti ohuiksi suikaleiksi ja levitä suikaleet tarjoiluastian pohjalle.
  2. Levitä päälle ohuet sipuliviipaleet, oliivit, tomaattiviipaleet ja fetajuustoviipaleet tai -kuutiot.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta se salaatin päälle.
  4. Ripottele paahdetut leipäkuutiot pinnalle juuri ennen tarjoilua. Nauti alkuruokana tai salaattiateriana.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille