• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Feta-perunapaistos

Mausta perinteinen perunapaistos salaattijuustokuutioilla. Feta-perunapaistos sopii lisäkkeeksi esimerkiksi kalalle tai lihalle.
Feta-perunapaistos
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 209 kcal / annos (215g)

Ainekset

6 annosta
    • n. 1kg(8-10)Pirkka perunoita (keltainen tai punainen pussi)
    • 3rkltuoretta basilikaa hienonnettuna
    • 3dlvettä
    • 1Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondi

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna valutetut salaattijuustokuutiot. Kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
  2. Levitä perunakerros voidellun vuoan pohjalle. Ripottele perunoiden päälle basilikaa ja hienonnettua fetajuustoa.
  3. Lado toinen kerros samoin, päällimmäiseksi tulee perunakerros. Kiehauta vesi ja liuota joukkoon fondi. Kaada vuokaan fondilla maustettu vesi.
  4. Kypsennä paistosta 200-asteisen uunin alatasolla runsas tunti.

Ravintosisältö perannos 215g100 g

  • 209 kcal873 kJ
  • Proteiinia9,2 g
  • Hiilihydraatteja26,7 g
  • Rasvaa6,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille