• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Feta-tomaattipiirakka

Resepti: Hanna Santasalo
Feta-tomaattipiirakka
Reseptin teki kumppani
  • 10 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

10 annosta
    • valmis pakastepiirakkapohja suolaiselle piirakalle
    • 150gfetajuustoa
    • 2dlruokakermaa
    • 1dlmaitoa
    • 3munaa
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlkuivattua timjamia
    • 1/2tlkuivattua oreganoa
    • ripaus mustapippuria
    • 1rs(à 250 g)kirsikkatomaatteja
    • kourallinen oliiveja

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata piirakkapohja pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä se voidellun piirakkavuoan (halkaisija noin 28 cm) pohjalle. Murenna feta ja ripottele se piirakan päälle. Sekoita keskenään maito, kerma, muna ja mausteet ja kaada seos fetamurujen päälle. Puolita tomaatit ja oliivit ja asettele ne kauniisti piirakan pinnalle.
  2. Paista piirakkaa 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 minuuttia.

Kommentoi

Arvosana reseptille