Feta-vesimelonisalaatti ja broilerinsisäfileet
- Annosmäärän. 5 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ruokaisa feta-vesimelonisalaatti on raikas, kesälounaalle sopiva perunasalaatti. Tarjoa salaatin kanssa broilerin fileitä ja tuoretta leipää.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
n. 5 annosta
500 g (5–6 kpl) | Pirkka perunoita (keltainen tai punainen pussi) tai |
2 rkl | tai |
1 tl | timjamia tai |
1/2 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1 ps (100 g) | tai |
1 ruukku | tai |
1 pieni (n. 150 g) | kurkku tai |
2 | tomaattia tai |
1 lohko (n. 1 kg) | vesimelonia tai |
1 tlk (365 g/200 g) | tai |
Kastike | |
---|---|
2 rkl | oliiviöljyä tai |
1 rkl | punaviinietikkaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Lisäksi | |
1 pkt (n. 700 g) | broilerin sisäfileitä, hunajamarinoituja tai |
Valmistus
alle 30 min
Pese perunat hyvin ja viipaloi ne kuorineen. Sekoita öljy, timjami, suola ja pippuri kulhossa. Lisää perunat ja sekoita, jotta ne maustuvat joka puolelta. Levitä perunat leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 225 asteessa 15–20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
Revi salaatti vadille. Leikkaa puolet herneenversoista parin sentin pätkiksi ja levitä ne salaattipedille. Halkaise kurkku pituussuunnassa ja viipaloi se. Lohko tomaatit ja leikkaa meloni kolmioiksi, poista niistä kuori. Paloittele tai murenna juusto.
Levitä lämpimät perunat salaattipedille. Asettele päälle kasvikset ja juusto. Koristele herneenversoilla.
Mausta salaatti oliiviöljyllä, punaviinietikalla ja pippurilla. Koristele herneenversoilla.
Paista broilerit pannulla pakkauksen ohjeen mukaan ja nosta ne salaattivadille. Tarjoa lisäksi rapeaa leipää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta