• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Fetajuusto-sipulipalat, pellillinen

Fetajuusto-sipulipalat, pellillinen
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

8-16 palaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kauli sulanut voitaikina uunipellin kokoiseksi levyksi. Nosta se leivinpaperin päälle pellille.
  2. Kuori ja suikaloi sipulit. Hauduta sipulit pehmeiksi miedolla lämmöllä salaattijuuston öljyssä. Mausta oreganolla, mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
  3. Voitele taikina kevyesti salaattijuuston öljyllä ja murenna päälle valutetut salaattijuustokuutiot. Levitä sipulit tasaisesti levylle ja lisää oliivit kokonaisina tai viipaleina.
  4. Paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 20 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 314 kcal1 320 kJ
  • Proteiinia7,1 g
  • Hiilihydraatteja19,3 g
  • Rasvaa22,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1