Fetasalaattitäytteiset letut
Lettuja voi täyttää monella tapaa. Tässä reseptissä lettujen väliin valmistetaan helppoa fetasalaattia. Noin 1,45€/annos.
6 annostaalle 30 min152 kcal / annos (150g)
Ainekset
6 annosta
Letut
- 1/2lvettä
- 1dlValio maitojauhetta, rasvaton tai kevyt
- laktoositon
- 2 1/2dlvehnäjauhoja
- 1/2tlsuolaa
- 2kananmunaa
- 2rklValio Oivariini juoksevaa
Paistamiseen
- Valio Oivariini juoksevaa
Fetasalaatti
- 1psjääsalaattia
- 1iso (150 g)punasipuli
- 1iso (200 g)paprika
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1/2(150 g)kurkkua
- 1pkt(160 g)Valio Eila salattijuustokuutioita, valkosipuli
Valmistus
alle 30 min- Sekoita vesi ja maitojauhe keskenään. Vatkaa joukkoon jauhot ja anna taikinan turvota ainakin 1/2 tuntia. Lisää suola ja vatkaa munat taikinaan yksitellen. Lisää lopuksi rasva.
- Kuumenna iso paistinpannu tai lettupannu ja voitele pannu rasvalla. Levitä taikinaa kerralla 1/2 dl pannulle. Kallistele paistinpannua, jotta taikina leviää ohueksi kerrokseksi. Käännä, kun pinta on hyytynyt. Pidä letut kuumana esimerkiksi folioon käärittynä.
- Revi ja huuhtele salaatti. Kuori ja suikaloi punasipuli. Poista paprikasta siemenet ja kuutioi se. Lohko kirsikkatomaatit neljään osaan. Paloittele kurkku. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja lisää salaattiin fetajuusto jo oliivit.
- Täytä letut salaatilla ja tarjoa heti.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 150g100 g
- 152 kcal634 kJ
- Proteiinia 6,94 g
- Hiilihydraatteja13,2 g
- Rasvaa7,88 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi