• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Fetasalaattitäytteiset letut

Lettuja voi täyttää monella tapaa. Tässä reseptissä lettujen väliin valmistetaan helppoa fetasalaattia. Noin 1,45€/annos.
Fetasalaattitäytteiset letut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 152 kcal / annos (150g)

Ainekset

6 annosta

Letut

    • 1/2lvettä
    • 1dlValio maitojauhetta, rasvaton tai kevyt
    • laktoositon
    • 2 1/2dlvehnäjauhoja
    • 1/2tlsuolaa
    • 2kananmunaa
    • 2rklValio Oivariini juoksevaa

Paistamiseen

    • Valio Oivariini juoksevaa

Fetasalaatti

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita vesi ja maitojauhe keskenään. Vatkaa joukkoon jauhot ja anna taikinan turvota ainakin 1/2 tuntia. Lisää suola ja vatkaa munat taikinaan yksitellen. Lisää lopuksi rasva.
  2. Kuumenna iso paistinpannu tai lettupannu ja voitele pannu rasvalla. Levitä taikinaa kerralla 1/2 dl pannulle. Kallistele paistinpannua, jotta taikina leviää ohueksi kerrokseksi. Käännä, kun pinta on hyytynyt. Pidä letut kuumana esimerkiksi folioon käärittynä.
  3. Revi ja huuhtele salaatti. Kuori ja suikaloi punasipuli. Poista paprikasta siemenet ja kuutioi se. Lohko kirsikkatomaatit neljään osaan. Paloittele kurkku. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja lisää salaattiin fetajuusto jo oliivit.
  4. Täytä letut salaatilla ja tarjoa heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 152 kcal634 kJ
  • Proteiinia6,94 g
  • Hiilihydraatteja13,2 g
  • Rasvaa7,88 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua