• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Fetatäytteiset lohitaskut ja helppo parsarisotto

Fetatäytteiset lohitaskut ja helppo parsarisotto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • n. 600glohifileetä
    • 1/2tlsuolaa
    • sitruunapippuria

Täyte

Koristeeksi

Lisäksi

    • 2ps(à 175 g)Knorr Risottoateria-aineksia, parsalla
    • parmesaania

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista lohifileestä ruodot ja leikkaa filee neljään osaan. Leikkaa lohipalojen keskelle pitkittäin syvät viillot taskuiksi melkein nahkaan saakka. Mausta kalapalat suolalla ja sitruunapippurilla.
  2. Hienonna salaattijuustokuutiot haarukalla. Kuori punasipuli ja leikkaa puolet punasipulista pieniksi kuutioiksi ja puolet renkaiksi koristelua varten. Hienonna oliivit. Sekoita juuston joukkoon hienonnettu punasipuli, oliivit ja vispikerma. Sekoita tasaiseksi.
  3. Täytä lohitaskut juustotäytteellä ja nosta ne voideltuun uunivuokaan. Paista 200 asteessa 20-25 minuuttia. Koristele punasipulirenkailla ja oliiveilla.
  4. Valmista parsarisotto pussin ohjeen mukaan. Ripottele pinnalle parmesaania.

Ravintosisältö perannos 170g100 g

  • 268 kcal1 120 kJ
  • Proteiinia18,5 g
  • Hiilihydraatteja13,8 g
  • Rasvaa15,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille