Fetatäytteiset lohitaskut ja helppo parsarisotto
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
Fetalla täytetty uunilohi maistuu arkena kuin viikonloppunakin!
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
n. 600 g | lohifileetä tai |
1/2 tl | suolaa tai |
ripaus | sitruunapippuria tai |
Täyte | |
---|---|
n. 100 g | Valio Viola salaattijuustokuutioita tai |
1/2 pieni | punasipuli tai |
10 | tai |
1/4 dl | vispikermaa tai |
Koristeeksi | |
1/2 pieni | punasipuli tai |
tai | |
Lisäksi | |
2 ps (à 175 g) | Knorr Risottoateria-aineksia, parsalla tai |
parmesaania tai |
Valmistus
30 - 60 min
Poista lohifileestä ruodot ja leikkaa filee neljään osaan. Leikkaa lohipalojen keskelle pitkittäin syvät viillot taskuiksi melkein nahkaan saakka. Mausta kalapalat suolalla ja sitruunapippurilla.
Hienonna salaattijuustokuutiot haarukalla. Kuori punasipuli ja leikkaa puolet punasipulista pieniksi kuutioiksi ja puolet renkaiksi koristelua varten. Hienonna oliivit. Sekoita juuston joukkoon hienonnettu punasipuli, oliivit ja vispikerma. Sekoita tasaiseksi.
Täytä lohitaskut juustotäytteellä ja nosta ne voideltuun uunivuokaan. Paista 200 asteessa 20–25 minuuttia. Koristele punasipulirenkailla ja oliiveilla.
Valmista parsarisotto pussin ohjeen mukaan. Ripottele pinnalle parmesaania.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,6(10 arviota)
- 30 - 60 min4,9(9 arviota)
- 30 - 60 min4,2(43 arviota)
- 30 - 60 min2,8(5 arviota)
- 30 - 60 min4,0(7 arviota)
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min4,0(36 arviota)
- 30 - 60 min3,7(35 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (5 arviota)