• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Fetatouille

Resepti: Mari Moilanen
Fetatouille
Reseptin teki kumppani
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 2pientä kesäkurpitsaa
    • 1 1/2sipulia
    • 3valkosipulinkynttä
    • 1punainen paprika
    • 1keltainen paprika
    • 250gminiluumutomaatteja
    • 1pkt(á 150 g)fetajuustopaloja
    • 1tlkchilitomaattimurskaa
    • oliiveja
    • 1/2rklsokeria
    • 2tlkuivattua oreganoa
    • suolaa
    • mustapippuria
    • oliiviöljyä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa vihannekset reiluksi lohkoiksi. Siivuta valkosipuli. Kuumenna öljy syvässä kasarissa tai wokissa. Lisää vihannekset ja valkosipuli ja anna niiden kypsyä 10 minuutin ajan välillä sekoittaen. Lisää tomaattimurska, sokeri, suola ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
  2. Anna kiehua 20 minuutin ajan, kunnes vihannekset ovat kypsiä. Lisää fetapalaset. Tarjoa fetatouille hyvän leivän tai keitetyn riisin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille