Fetatouille
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Resepti: Mari Moilanen
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
2 | pientä kesäkurpitsaa tai |
1 1/2 | sipulia tai |
3 | valkosipulinkynttä tai |
1 | punainen paprika tai |
1 | keltainen paprika tai |
250 g | miniluumutomaatteja tai |
1 pkt (á 150 g) | fetajuustopaloja tai |
1 tlk | chilitomaattimurskaa tai |
oliiveja tai | |
1/2 rkl | sokeria tai |
2 tl | kuivattua oreganoa tai |
suolaa tai | |
mustapippuria tai | |
oliiviöljyä tai |
Valmistus
30 - 60 min
Leikkaa vihannekset reiluksi lohkoiksi. Siivuta valkosipuli. Kuumenna öljy syvässä kasarissa tai wokissa. Lisää vihannekset ja valkosipuli ja anna niiden kypsyä 10 minuutin ajan välillä sekoittaen. Lisää tomaattimurska, sokeri, suola ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
Anna kiehua 20 minuutin ajan, kunnes vihannekset ovat kypsiä. Lisää fetapalaset. Tarjoa fetatouille hyvän leivän tai keitetyn riisin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min2,5(2 arviota)
- 30 - 60 min4,0(99 arviota)
- yli 60 min
- 30 - 60 min4,2(43 arviota)
- 30 - 60 min4,6(41 arviota)
- 30 - 60 min2,9(15 arviota)
- 30 - 60 min4,2(6 arviota)
- alle 30 min4,4(10 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,8 (6 arviota)