• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Fish & chips ja omenamajoneesi

Fish & chips ja omenamajoneesi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

3 annosta

Kastike

Lisäksi

    • 3paperitaskua
    • valkoviinietikkaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä jäiset kalapuikot leivinpaperin päälle uunipellille, samoin perunat. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia. Mausta perunat suolalla. Jaa perunat ja kalapuikot paperitaskuihin. (Kääräise paperitaskut vielä halutessasi sanomalehteen.)
  2. Sekoita majoneesin joukkoon omenaraaste, piparjuuritahna ja pippuri. Tarjoa kastike erikseen. Pirskottele halutessasi perunoiden päälle valkoviinietikkaa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Korvaa osa majoneesista kermaviilillä, jos haluat kastikkeesta kevyemmän.

Ravintosisältö per 100 g

  • 184 kcal768 kJ
  • Proteiinia4,74 g
  • Hiilihydraatteja19,2 g
  • Rasvaa9,79 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1