FlatboneTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Flatbone

Mausteinen flatbone syödään sormin. Se kypsyy helposti sekä uunissa että grillissä.

  • 2 annosta
  • 30 - 60 min
  • 242 kcal / 100 g (180g)

Ainekset

2 annosta
    • 1rs(n. 600 g)HK Viljaporsaan Flatbonea

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Kypsennä lihat 150-asteisessa uunissa pellillä leivinpaperin päällä noin 40 minuuttia. Voit myös kypsentää lihat grillissä noin 10-15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää ja pinta on saanut ruskean värin.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 242 kcal1 030 kJ
  • Proteiinia18 g
  • Hiilihydraatteja1,8 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 20 arvostelua
  • moto!21.6.2018

    mistä lihasta tää aletaan tekemään

  • K-Kuluttajapalvelu21.6.2018

    moto!, reseptissä on tarkoitus käyttää HK viljaporsaan flatbonea. https://www.hk.fi/tuotteet/tuote/hk-viljaporsaan-flatbone-marinoitu--n-600-g/

  • Kokeilija16.6.2018

    Tämä on todella herkullisen makuinen hiilillä grillattuna, tosin vaatii syöjältä ehjän etuhammasrivistön ja parhaiten lihat saa sitkeiden kohtien seasta käsillä syötynä. Maku on kuitenkin hyvin lähellä ribsejä ja marinadi on hieman "tulinen".