• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Flatbone

Mausteinen flatbone syödään sormin. Se kypsyy helposti sekä uunissa että grillissä.
Flatbone
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • 30 - 60 min
  • 242 kcal / 100 g (180g)

Ainekset

2 annosta
    • 1rs(n. 600 g)HK Viljaporsaan Flatbonea

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Kypsennä lihat 150-asteisessa uunissa pellillä leivinpaperin päällä noin 40 minuuttia. Voit myös kypsentää lihat grillissä noin 10-15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää ja pinta on saanut ruskean värin.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 242 kcal1 030 kJ
  • Proteiinia18 g
  • Hiilihydraatteja1,8 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille15