Flatbone
Mausteinen flatbone syödään sormin. Se kypsyy helposti sekä uunissa että grillissä.
- 2 annosta
- 30 - 60 min
- 242 kcal / 100 g (180g)
Ainekset
2 annosta
- 1rs(n. 600 g)HK Viljaporsaan Flatbonea
Valmistus
30 - 60 min- Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Kypsennä lihat 150-asteisessa uunissa pellillä leivinpaperin päällä noin 40 minuuttia. Voit myös kypsentää lihat grillissä noin 10-15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää ja pinta on saanut ruskean värin.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 242 kcal1 030 kJ
- Proteiinia 18 g
- Hiilihydraatteja1,8 g
- Rasvaa19 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
mistä lihasta tää aletaan tekemään
moto!, reseptissä on tarkoitus käyttää HK viljaporsaan flatbonea. https://www.hk.fi/tuotteet/tuote/hk-viljaporsaan-flatbone-marinoitu--n-600-g/
Tämä on todella herkullisen makuinen hiilillä grillattuna, tosin vaatii syöjältä ehjän etuhammasrivistön ja parhaiten lihat saa sitkeiden kohtien seasta käsillä syötynä. Maku on kuitenkin hyvin lähellä ribsejä ja marinadi on hieman "tulinen".