Gluteenittomat kalaburgeritTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Gluteenittomat kalaburgerit

Gluteenittomat kalahampurilaiset maistuvat kaikille. Muhkeat sämpylät täytetään saaristolaiskalapihveillä, raikkaalla kastikkeella, pinaatilla ja tomaatilla.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Voiteluun

    • vettä, maitoa tai kananmunaa
    • (seesaminsiemeniä)

Kastike

Lisäksi

    • babypinaattia tai jääsalaattia
    • 1tomaatti

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota leipätaikina sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana. Leivo taikinasta 4 isoa sämpylää. Kohota sämpylöitä noin 30 minuuttia. Voitele vedellä, maidolla tai munalla. Ripottele pinnalle halutessasi seesaminsiemeniä.
  2. Nosta jäiset kalapihvit samalle pellille sämpylöiden kanssa. Sämpylöiden paistoaika 225 asteessa on noin 15 minuuttia ja kalapihvien 15-20 minuuttia. Ota sämpylät pois uunista kun ne ovat kypsiä ja jatka kalapihvien paistamista tarpeen mukaan.
  3. Valmista kastike. Leikkaa kurkku tai omena pieniksi kuutioiksi ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Ohenna kastiketta hieman maidolla. Mausta tillillä, sitruunan raastetulla kuorella, sinapilla ja pippurilla. Halkaise sämpylät hieman haaleina. Täytä hampurilaiset salaatilla, kalapihvillä, kastikkeella ja viipaloidulla tomaatilla.

Tiesitkö että...

Voit paistaa kalapihvit myös pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille