• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Gluteenittomat letut

Gluteenittomat letut sopivat keliaakikon ruokavalioon. Lettujen kanssa maistuvat sekä suolaiset että makeat täytteet.
Gluteenittomat letut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 145 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia, voita tai öljyä

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita vispilällä maito ja muna. Sekoita joukkoon jauhot siivilän läpi. Lisää öljy ja suola. Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.
  2. Paista taikinasta lettuja lettupannulla. Tarjoa suolaisten tai makeiden täytteiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 145 kcal607 kJ
  • Proteiinia2,33 g
  • Hiilihydraatteja22,9 g
  • Rasvaa4,74 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 14 arvostelua
  • Tarja4.1.2017

    Käykö maissijauho lättyihin?

  • K-Kuluttajapalvelu4.1.2017

    Hei Tarja, lettuja ei ole testattu K-Koekeittiöllä maissijauholla mutta voit kokeilla tehdä ne sillä.