• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Gluteenittomat letut

Gluteenittomat letut sopivat keliaakikon ruokavalioon. Lettujen kanssa maistuvat sekä suolaiset että makeat täytteet.
Gluteenittomat letut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

3 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia, voita tai öljyä

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita vispilällä maito ja muna. Sekoita joukkoon jauhot siivilän läpi. Lisää öljy ja suola. Anna taikinan turvota muutama minuutti.
  2. Paista taikinasta lettuja lettupannulla. Tarjoa suolaisten tai makeiden täytteiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 145 kcal607 kJ
  • Proteiinia2,33 g
  • Hiilihydraatteja22,9 g
  • Rasvaa4,74 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9
  • Tarja4.1.2017

    Käykö maissijauho lättyihin?

  • K-Kuluttajapalvelu4.1.2017

    Hei Tarja, lettuja ei ole testattu K-Koekeittiöllä maissijauholla mutta voit kokeilla tehdä ne sillä.