Gochujang-wingsit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
Gochujang-tahnalla maustetut siivet hurmaavat mausteisuudellaan. Tarjoa lisäkkeenä korealaiset kurkut, jotka leikataan hauskasti spiraalin muotoon. Katso videolta kurkkujen valmistus.
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
4 annosta
Gochujang-wingsit | |
---|---|
1 ps (700 g) | tai |
1-2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna tai |
1 tl | tuoretta inkivääriä raastettuna tai |
1/2 rkl | tai |
3 rkl | tai |
2 rkl | tai |
1 rkl | tai |
1 rkl | tai |
Korealaiset kurkut | |
2 (500 g) | kurkkua tai |
2 tl | tai |
2 rkl | tai |
1 rkl | tai |
1 rkl | tai |
2 tl | sokeria tai |
1 tl | tai |
Lisäksi | |
seesaminsiemeniä tai | |
kevätsipulia hienonnettuna tai |
Valmistus
30 - 60 min
Huomasithan, että voit vaihenumeroa klikkaamalla merkitä työvaiheet tehdyksi.
Leikkaa kurkut kahteen tai kolmeen osaan. Laita kurkku kahden syömäpuikon väliin ja leikkaa siihen pituussuunnassa ohuita viiltoja. Käännä kurkku ympäri ja leikkaa viiltoja toiselle puolelle noin 45 asteen kulmassa. Tee samoin kaikille kurkkupaloille ja laita ne kulhoon. Hiero kurkkuihin suolaa ja laita jääkaappiin noin 15 minuutiksi.
Huuhtele kurkut kylmällä vedellä ja kuivaa ne. Mausta kurkut rapealla valkosipulilla, riisiviinietikalla, soijakastikkeella, sokerilla ja seesaminsiemenillä. Anna maustua jääkaapissa 15-30 minuuttia.
Paista siivet pakkauksen ohjeen mukaan ja tee sillä välin kastike. Kuullota valkosipulia ja inkivääriä kattilassa öljyssä. Lisää gochujang-tahna, hunaja, riisiviinietikka ja soijakastike. Kiehauta 5-10 minuutin ajan, kunnes kastike hieman paksuuntuu.
Laita kypsät siivet kulhoon ja kaada joukkoon kastike. Pyörittele siivet tasaisesti kastikkeessa. Koristele siivet seesaminsiemenillä ja kevätsipulilla. Tarjoa korealaisten kurkkujen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,3(43 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(6 arvostelua)
- 30 - 60 min3,6(19 arvostelua)
- 30 - 60 min3,1(23 arvostelua)
- 30 - 60 min4,4(20 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(268 arvostelua)
- yli 60 min3,4(34 arvostelua)
- yli 60 min4,3(63 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 2,6 (33 arvostelua)
- Jasse V9 päivää sittenTodella helppo ja sutjakka resepti. Sen verran tuunattiin että ei tehty wingseja vaan käytettiin possua, hyvin toimi. Cochujangiakaan ei ollut mut korvattiin tuoreella chilillä, sekin pelasi. Kurkut on ihan helkkarin hyviä, kannattaa tehä reilusti. Pitkäripaisen setä suositteli pinot noir roseeta, en uskonu että toimii, mut niinpä vain sopi sekin
- Liisi11 päivää sittenGochujangissa on ihana pehmeä tulisuus. Tuli kivasti esiin reseptissä. Kurkkuja en vielä kokeillut.