Gourmet pizzaReseptin teki kumppani

Gourmet pizza

  • 30 - 60 min

Ainekset

Pohja

    • 3dlvettä
    • 1/2ps(à 11 g)kuivahiivaa
    • 1tlsuolaa
    • 2tlkuivattua timjamia
    • 3rkloliiviöljyä
    • n. 6dldurumvehnäjauhoja

Täyte

    • 3palloamozzarellajuustoa
    • 200gilmakuivattua kinkkua
    • 170grapeaksi paistettua pekonia
    • 1ruukkurucolaa
    • 1ruukkubasilikaa
    • 1rskirsikkatomaatteja
    • mustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita hiiva 42-asteiseen veteen, lisää taikinan loput aineet. Vaivaa taikinaa 10 minuuttia käsin tai yleiskoneessa taikinakoukulla. Kohota 30 minuuttia kelmun alla astiassa. Leivo 2 isoa noin 1,5 cm:n paksuista pizzapohjaa.
  2. Levitä pohjien päälle tomaattikastiketta ja viipaloitua mozzarellaa. Paista pizzapohjia 250 asteessa noin 9 minuuttia. Levitä kypsän pizzan päälle kinkku ja rapeiksi paistetut pekonisiivut, rucola, basilika ja lohkotut kirsikkatomaatit. Rouhi lopuksi pinnalle mustapippuria.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua