Graham-pinaattikeitto
Klassinen pinaattikeitto saa lisää makua ja kuitua grahamjauhoista. Tarjoa pinaattikeiton kanssa keitettyjä kananmunia.
- 4 annosta
- alle 15 min
- 134 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 3rkljuoksevaa margariinia
- 1lPirkka kevytmaitoa
- 1ps(150 g)Pirkka pinaattia (pakaste)
- 1tlsuolaa
- 1tlsokeria
- ripausmustapippuria
Pinnalle
- 2kananmunaa
- 1/2tlk(à 200 g)raejuustoa
Valmistus
alle 15 min- Kuumenna rasva pinnoitetussa kattilassa. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää noin puolet maidosta ja sekoita, kunnes seos on tasaista ja kiehuu.
- Lisää loppu maito ja jäinen pinaatti. Sekoita edelleen. Keitä pari minuuttia. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla.
- Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja hienonna ne. Kuutioi kinkku. Sekoita raejuusto, munat ja kinkku keskenään. Tarjoa keiton kanssa.
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 134 kcal560 kJ
- Proteiinia 5,02 g
- Hiilihydraatteja6,04 g
- Rasvaa9,94 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi