• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Gremolata katkarapuvartaat

Gremolata katkarapuvartaat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 kpl
  • yli 60 min
  • 147 kcal / 100 g

Ainekset

4 kpl
    • 2rs(à 250 g)kuorittuja raakoja tiikerikatkarapuja

Marinadi

Lisäksi

    • varrastikkuja

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Pane vartaat veteen likoamaan.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pane katkaravut pakastepussiin, kaada marinadi joukkoon. Anna maustua kylmässä noin tunti. Käännä pussia välillä.
  4. Pujota katkaravut vartaisiin ja grillaa 1-2 minuuttia/puoli tai paista pannulla öljyssä 2-3 minuuttia välillä käännellen. Katkaravut ovat kypsiä, kun ne muuttuvat punertaviksi ja kiinteiksi. Tarjoa katkarapuvartaat esimerkiksi valkosipulidipin ja raikkaan salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 147 kcal616 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja2,53 g
  • Rasvaa10,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua