Grillattu kana-caesarsalaatti
Rapeat salaatit sopivat loistavasti myös kevyesti grillattaviksi. Viimeistele salaatti caesarkastikkeella, pekonimurulla ja parmesaanilla.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2ps(à 250 g)Pirkka cosmopolitan-salaattia
- 2sitruunaa
- 2pkt(à 140 g)Pirkka pekonia
- 4rklrypsiöljyä
- 4viipalettamaalaisleipää
- 2rkloliiviöljyä
- 1 1/4dlPirkka Parhaat caesarsalaattikastiketta
- 2dl(n. 100 g)Pirkka Parhaat parmesaania lastuina
- ripausmustapippuria
Pestokana
- 1rs(700 g)Kariniemen kananpojan minuuttipihvejä, maustamaton
- 2rklPirkka vihreää pestoa
- ripaussuolaa
Lisäksi
- puisia tai metallisia varrastikkuja
Valmistus
alle 30 min- Puolita salaatit pituussuunnassa, jätä salaatin kannat paikoilleen. Huuhtele salaatti ja anna kuivua. Puolita sitruunat.
- Grillaa sitruunoita keskilämmöllä, leikkuupinta alaspäin 6-8 minuuttia. Lisää pekoniviipaleet ja grillaa niitä 3 minuuttia/puoli tai kunnes ne ovat rapeita. Nosta pekoni hetkeksi talouspaperin päälle.
- Nosta grillin lämpötila maksimiin. Sivele halkaistujen salaattien leikkuupinnoille rypsiöljyä ja grillaa niitä leikkuupinta alaspäin 3 minuuttia tai kunnes leikkuupinnoissa on hyvä väri. Sivele leipien leikkuupinnat oliiviöljyllä ja grillaa nopeasti kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat rapeita.
- Sivele pullasudilla caesarkastiketta salaatin väleihin ja leikkuupinnan päälle. Hienonna pekoni. Lisää pekoni ja parmesaanilastut tasaisesti salaattien päälle. Mausta mustapippurilla. Tarjoa grillatun maalaisleivän ja sitruunan kanssa.
- Levitä pesto fileiden toiselle puolelle. Rullaa fileet niin, että niiden ohuimmat päät jäävät rullien sisään. Sulje rullat varrastikuilla ja mausta pintasuolalla. Joskäytät puutikkuja, liota niitä ennakkoon vedessä.
- Grillaa rullia keskilämmöllä kolmelta sivulta, 3 minuuttia/sivu.
Kategoriat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
kana-geesarsalaatin ainekset käyn hakemassa ensi tilassa
Pekoni-kanasalaatia vois kokeilla
Ok!!!