• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
GrillikyljyksetReseptin teki kumppani

Grillikyljykset

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • porsaan grillikyljyksiä

Marinadi n. 0,5 kilolle

    • 2tlpaprikajauhetta
    • 1tlpippurirouhetta
    • 1tlvalkosipulijauhetta tai -rouhetta
    • 2tlyrttimaustesekoitusta
    • 0,5dlkasvisöljyä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita mausteet kasvisöljyyn ja hiero seos kyljysten pintaan. Tukeva muovipussi on kätevä apu marinoitaessa.
  2. Laita lihat muovipussiin, kaada loput marinointiliemestä päälle ja sulje pussi. Laita pussi astiaan ja anna maustua pari tuntia huoneen lämmössä.
  3. Kypsennä grillikyljykset ritilän päällä, sopivalla korkeudella ja hyvällä hiilloksella. Sopiva ritilän etäisyys hiilloksesta on noin 10 cm. Jos kyljyksistä valuva rasva sytyttää hiilet palamaan, laita folio kyljysten alle.

Kommentoi

Arvosana reseptille