• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Härkäpapupitaleivät ja jogurttikastikeReseptin takana bloggaaja

Härkäpapupitaleivät ja jogurttikastike

Nopeat ja herkulliset härkäpapupitaleivät valmistuvat helposti grillissä Peggyn pieni punainen keittiö -blogin tapaan. Tarjoa raikkaan jogurttikastikkeen kanssa.

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta

Härkäpapupitaleivät

Jogurttikastike

    • 2dlPirkka AB maustamatonta jogurttia
    • 1rkltuoretta minttua
    • 100gkurkkua
    • 1/4tlsuolaa
    • 1kplvalkosipulinkynsi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Härkäpapupitaleivät: Sekoita härkäpapupyörykät ja makea chilikastike kulhossa. Anna marinoitua 10 minuuttia.
  2. Halkaise nektariini. Poista kivi ja viipaloi ohueksi. Pese salaatti. Leikkaa kevätsipuli pieneksi.
  3. Grillaa pitaleivät, nektariinit ja härkäpapupyörykät kuumalla grillillä noin 2 minuuttia molemmin puolin.
  4. Halkaise pitaleipä ja täytä härkäpapupyöryköillä, nektariinilla, kevätsipulilla ja salaatilla.
  5. Mausta limen mehulla ja jogurttikastikeella
  6. Jogurttikastike: Hienonna minttu. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
  7. Pese ja raasta kurkku. Purista ylimääräinen neste pois.
  8. Sekoita raaka-aineet keskenään ja tarjoa pitaleipien kanssa.

Tiesitkö että...

Blogi: www.pienipunainenkeittio.com/grillatut-harkapapupitaleivat

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua