• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Härkäpapupitaleivät ja jogurttikastikeReseptin takana bloggaaja

Härkäpapupitaleivät ja jogurttikastike

Nopeat ja herkulliset härkäpapupitaleivät valmistuvat helposti grillissä Peggyn pieni punaisen keittiön-blogin tapaan. Mausta pitaleivät raikkaalla jogurttikastikkeella ja nauti! https://pienipunainenkeittio.com/grillatut-harkapapupitaleivat

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta

Härkäpapupitaleivät

Jogurttikastike

    • 2dl(á 200 g)Pirkka AB maustamatonta jogurttia
    • 1rkltuoretta minttua
    • 100g(á 10 cm)kurkkua
    • 1/4tlsuolaa
    • 1kplvalkosipulinkynsi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Härkäpapupitaleivät: Sekoita härkäpapupyörykät ja makea chilikastike kulhossa. Anna marinoitua 10 minuuttia.
  2. Halkaise nektariini. Poista kivi ja viipaloi ohueksi. Pese salaatti. Leikkaa kevätsipuli pieneksi.
  3. Grillaa pitaleivät, nektariinit ja härkäpapupyörykät kuumalla grillillä noin 2 minuuttia molemmin puolin.
  4. Halkaise pitaleipä ja täytä härkäpapupyöryköillä, nektariinilla, kevätsipulilla ja salaatilla.
  5. Mausta limen mehulla ja jogurttikastikeella
  6. Jogurttikastike: Hienonna minttu. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
  7. Pese ja raasta kurkku. Purista ylimääräinen neste pois.
  8. Sekoita raaka-aineet keskenään ja tarjoile.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua