• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hasselpähkinä-suklaapullat

N. 0,30€/annos.
Hasselpähkinä-suklaapullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 16 kpl
  • yli 60 min

Ainekset

16 kpl

Täyte

Voiteluun ja pinnalle

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää muna, sokeri, suola ja kardemumma. Lisää jauhot vähitellen ja alustamisen loppuvaiheessa pehmeä rasva. Alusta taikina tasaiseksi, käsistä irtoavaksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa liinalla peitettynä.
  2. Kauli kohonnut taikina jauhotetulla pöydällä 30 x 60 cm:n kokoiseksi levyksi. Levitä hasselpähkinä-kaakaolevite tasaisesti levyn pinnalle.
  3. Kääri levy rullaksi ja leikkaa rulla viipaleiksi. Nosta viipaleet paperivuokiin leikkauspinta ylöspäin. Kohota pellillä liinan alla hyvin.
  4. Voitele kohonneet pullat munalla. Ripottele pinnalle rouhittuja hasselpähkinöitä ja raesokeria. Paista pullia 225 asteessa 10-12 minuuttia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kommentoi

Arvosana reseptille14