Haudutettu punakaali ja raakamakkaraTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Haudutettu punakaali ja raakamakkara

Haudutettu punakaali maistuu sellaisenaan esimerkiksi joulupöydän kasvislisäkkeenä. Se sopii hyvin lihaisten makkaroiden kanssa tarjottavaksi. Noin 3,05 €/annos*

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • 2pkt(à 280 g)HK juhlaraakamakkaroita
    • Turun juhlasinappia

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuullota sipuleita öljyssä isossa kattilassa. Lisää kaali ja kuullota käännellen noin 10 minuuttia, kunnes kaali painuu hieman kasaan.
  3. Lisää mustaherukkamehutiiviste, balsamiviinietikka ja mausteet. Hauduta silloin tällöin sekoittaen kannen alla 45-60 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt tarpeeksi. Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Tarjoa haudutettu kaali pakkauksen ohjeen mukaan paistettujen raakamakkaroiden ja sinapin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille