Hedelmäinen pannaripizza
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Hedelmäinen pannaripizza maistuu iltapalaksi!
Ainekset
6 annosta
Pannukakku | |
---|---|
7 dl | maitoa tai |
3 dl | vehnäjauhoja tai |
1 dl | kaurahiutaleita tai |
3 | kananmunaa tai |
1/2 tl | suolaa tai |
Täyte | |
1 tlk (420 g) | Pirkka tomaatti-basilikapastakastiketta tai |
200 g | palvikinkkua tai |
1 iso | banaani tai |
2 | tomaattia tai |
1 tlk (227 g) | Pirkka ananaspaloja tai |
1 tl | currya tai |
1 ps (150 g) | tai |
Koristeeksi | |
1 ruukku | rucolaa tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sekoita pannukakkutaikinan ainekset keskenään. Anna turvota noin 15 minuuttia. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Levitä pannukakun päälle pastakastike, suikaloitu kinkku, viipaloitu banaani ja tomaatit sekä valutetut ananakset. Ripottele pinnalle currya ja juustoraastetta.
Paista vielä 225 asteessa 10–15 minuuttia, kunnes juusto on saanut hieman väriä. Koristele pannaripizza rucolalla ennen tarjoamista.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,0(11 arviota)
- 30 - 60 min4,1(28 arviota)
- 30 - 60 min4,2(41 arviota)
- 30 - 60 min4,0(1 arvio)
- 30 - 60 min5,0(18 arviota)
- 30 - 60 min4,7(52 arviota)
- 30 - 60 min4,0(57 arviota)
- 30 - 60 min3,8(18 arviota)
Arvostele resepti
ka. 1,0 (10 arviota)