Helpot grillihampurilaiset
Mehukkaat grillihampurilaiset ovat tämän kesän ehdoton grilliherkku. Kokeile Peggyn pieni punainen keittiö-blogin helppoja grilliburgereita ja ihastu!
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(330 g)Pirkka isoja grahamhampurilaissämpylöitä
- 1pkt(480 g)Pirkka naudan burgerpihvejä
- 1pkt(250 g)Pirkka grillijuustoa
- 1pkt(150 g)Pirkka trio maustelevitettä
- 1(150 g)tomaatti
- 1(100 g)punasipuli
- 200gkesäkurpitsaa
- 1/2ps(à 150 g)Pirkka Provence salaattisekoitusta
Valmistus
alle 30 min- Lämmitä grilli. Viipaloi veitsellä grillijuusto, pesty tomaatti, kesäkurpitsa ja sipuli.
- Laita pihvit grilliin. Sen jälkeen juusto, kesäkurpitsa, sämpylät ja lopuksi sipuli.
- Grillaa kaikki molemmin puolin kauniin sävyisiksi. Nosta tuotteet tarjoilualustalle.
- Sipaise pihviin ja sämpylään mieleistäsi levitettä. Täytä hampurilainen ja nauti.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi