Helppo broileri-sienirisottoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo broileri-sienirisotto

  • n. 5 annosta
  • alle 30 min
  • 50,9 kcal / 100 g

Ainekset

n. 5 annosta
    • 1lvettä
    • 2ps(à 175 g)Knorr Risottoateria-aineksia, sienillä
    • 1pkt(250 g)Kariniemen kananpojan paistettuja sisäfileitä
    • persiljaa
    • parmesaania

Valmistus

alle 30 min
  1. Kiehauta vesi ja sekoita joukkoon risottoainekset. Keitä ilman kantta 15-20 minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Lisää paloitellut broilerit, lohkotut tomaatit ja hienonnettua persiljaa. Tarjoa parmesaanin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 50,9 kcal213 kJ
  • Proteiinia3,93 g
  • Hiilihydraatteja5,24 g
  • Rasvaa1,48 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Kariniemen Kananpojan paistetut sisäfileet 250g
    Kariniemen Kananpojan paistetut sisäfileet 250g
    5,25/kpl21,00/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka suomalainen kirsikkatomaatti 250g
    Pirkka suomalainen kirsikkatomaatti 250g
    2,59/kpl10,36/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka Luomu suomalainen kirsikkatomaatti 250g
    Pirkka Luomu suomalainen kirsikkatomaatti 250g
    4,99/kpl19,96/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka suomalainen persilja 50g
    Pirkka suomalainen persilja 50g
    2,19/kpl43,80/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g
    Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g
    6,15/kpl30,75/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Parmareggio Parmigiano 80g lastu
    Parmareggio Parmigiano 80g lastu
    3,90/kpl48,75/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille