Helppo ja nopea katkarapusalaattiReseptin teki kumppani

Helppo ja nopea katkarapusalaatti

Helppo ja nopea katkarapusalaatti syntyy mm. äyriäisistä, kirsikkatomaateista, öljystä ja viinietikasta sekä tillistä. Anna maustua vähintään muutamia tunteja.

  • yli 60 min

Ainekset

    • 600gisoja katkarapuja
    • 10kirsikkatomaattia
    • 1sipuli
    • 1/2ruukkua tilliä
    • 1tlmustapippuria
    • 2rklöljyä
    • 1rklviinietikkaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata ja valuta katkaravut.
  2. Lohko pestyt kirsikkatomaatit, silppua kuorittu sipuli ja hienonna tilli.
  3. Yhdistä aineet, mausta pippurilla, öljyllä ja viinietikalla.
  4. Anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.
  5. Vinkki! Lohimurekkeen ja katkarapusalaatin kanssa sopii rosollisillin ohjeella valmistettu kastike.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille