Helppo ja nopea katkarapusalaattiReseptin takana kumppani

Helppo ja nopea katkarapusalaatti

  • Annosmäärä annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Helppo ja nopea katkarapusalaatti syntyy mm. äyriäisistä, kirsikkatomaateista, öljystä ja viinietikasta sekä tillistä. Anna maustua vähintään muutamia tunteja.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

annosta
600 g
 
isoja katkarapuja
tai
10
 
kirsikkatomaattia
tai
1
 
sipuli
tai
1/2
 
ruukkua tilliä
tai
1 tl
 
mustapippuria
tai
2 rkl
 
öljyä
tai
1 rkl
 
viinietikkaa
tai

Valmistus

yli 60 min
Sulata ja valuta katkaravut.
Lohko pestyt kirsikkatomaatit, silppua kuorittu sipuli ja hienonna tilli.
Yhdistä aineet, mausta pippurilla, öljyllä ja viinietikalla.
Anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.
Vinkki! Lohimurekkeen ja katkarapusalaatin kanssa sopii rosollisillin ohjeella valmistettu kastike.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,6 (10 arvostelua)