
Helppo ja nopea katkarapusalaatti
- Annosmäärä annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Helppo ja nopea katkarapusalaatti syntyy mm. äyriäisistä, kirsikkatomaateista, öljystä ja viinietikasta sekä tillistä. Anna maustua vähintään muutamia tunteja.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
annosta
600 g | isoja katkarapuja tai |
10 | kirsikkatomaattia tai |
1 | sipuli tai |
1/2 | ruukkua tilliä tai |
1 tl | mustapippuria tai |
2 rkl | öljyä tai |
1 rkl | viinietikkaa tai |
Valmistus
yli 60 min
Sulata ja valuta katkaravut.
Lohko pestyt kirsikkatomaatit, silppua kuorittu sipuli ja hienonna tilli.
Yhdistä aineet, mausta pippurilla, öljyllä ja viinietikalla.
Anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.
Vinkki! Lohimurekkeen ja katkarapusalaatin kanssa sopii rosollisillin ohjeella valmistettu kastike.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(13 arvostelua)
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min
- yli 60 min4,6(15 arvostelua)
- yli 60 min4,0(126 arvostelua)
- yli 60 min
- 30 - 60 min2,3(3 arvostelua)
- alle 30 min
Arvostele resepti
ka. 4,6 (10 arvostelua)