Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Helppo katkarapukastike pastalle

Katso myös
Helppo katkarapukastike valmistuu alle 15 minuutissa.
1 ps (180 g)
Pirkka tilli-sitruunakatkarapuja (pakaste)
tai
Pirkka valkosipuli-yrttikatkarapuja (pakaste)
1/2 (150 g)
purjoa
1 rkl
öljyä
1 tlk (2 dl)
Pirkka laktoositonta ruokakermaa
ripaus
mustapippuria

Lisäksi

Pirkka gnocchi -pastaa
Pirkka grana padano -juustoraastetta

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
143,75 kcal / 601,45 kJ
Proteiinia
8,13 g
Hiilihydraatteja
3,13 g
Rasvaa
11,25 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
230,00 kcal / 962,32 kJ
Proteiinia
13,00 g
Hiilihydraatteja
5,00 g
Rasvaa
18,00 g
  • 1. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet rasvassa pehmeiksi.
  • 2. Lisää joukkoon jäiset katkaravut ja kerma. Anna kiehahtaa, mutta älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Mausta mustapippurilla. Tarjoa keitetyn pastan kanssa. Ripottele annosten pinnalle juustoraastetta
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda