Helppo lohi-pinaattikeitto
- Annosmäärä3–4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Kananmunaton
Helppo lohi-pinattikeitto valmistuu nopeasti ja maistuu ruisleivän kanssa.
- Kananmunaton
Ainekset
3–4 annosta
7 dl | vettä tai |
1 | kalaliemikuutio tai |
1 ps (500 g) | tai |
1/2 ps (à 150 g) | tai |
1 pkt (300 g) | kirjolohisuikaleita (sis. suolaa 1 %) tai |
3 dl | tai |
ripaus | mustapippuria tai |
(suolaa) tai |
Valmistus
alle 15 min
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää joukkoon liemikuutio, peruna-sipulisekoitus ja pinaatti. Keitä noin 4 minuuttia.
Nostele kirjolohisuikaleet keittoon ja keitä pari minuuttia, kunnes kala on läpikuultamatonta.
Kaada joukkoon maito ja mausta pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä enää keitä. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa lisäksi ruisleipää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(36 arviota)
- alle 30 min3,4(67 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)
- alle 30 min3,5(6 arviota)
- alle 15 min3,7(34 arviota)
- 30 - 60 min
- yli 60 min4,6(88 arviota)
- alle 30 min4,8(5 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,8 (28 arviota)