
Helppo makkarakeitto 4-6 hengelle
- Annosmäärä4–6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Helppo makkarakeitto maistuu arkena.
- Kananmunaton
Ainekset
4–6 annosta
1 1/5 l | vettä tai |
2 | lihaliemikuutiota tai |
2 | laakerinlehteä tai |
6 | kokonaista maustepippuria tai |
2 ps (á 200 g) | keittojuureksia tai |
10 | keskikokoista perunaa kuorittuna tai |
1 dl | purjosipuliviipaleita tai |
1 | lenkkimakkara tai |
2 rkl | persiljaa hienonnettuna tai |
Valmistus
30 - 60 min
Mittaa vesi, liemikuutiot ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 5–10 minuuttia.
Lisää keittojuurekset ja pilkotut perunat. Keitä melkein kypsäksi. Kuori ja kuutioi lenkkimakkara. Ruskista kuutiot teflonpannussa ilman rasvaa. Lisää ne, purjoviipaleet ja persiljasilppu keittoon. Hauduta 10 minuuttia.
Nauti keitto ruisleivän ja juuston kanssa.
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(29 arviota)
- 30 - 60 min3,5(22 arviota)
- 30 - 60 min4,0(9 arviota)
- 30 - 60 min3,5(6 arviota)
- 30 - 60 min3,8(46 arviota)
- 30 - 60 min2,8(30 arviota)
- yli 60 min3,2(5 arviota)
- yli 60 min3,2(61 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (35 arviota)