Helppo makkarakeitto 4-6 hengelle Reseptin takana kumppani

Helppo makkarakeitto 4-6 hengelle

  • Annosmäärä4–6 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Helppo makkarakeitto maistuu arkena.
  • Kananmunaton

Ainekset

4–6 annosta
1 1/5 l
 
vettä
tai
2
 
lihaliemikuutiota
tai
2
 
laakerinlehteä
tai
6
 
kokonaista maustepippuria
tai
2 ps (á 200 g)
 
keittojuureksia
tai
10
 
keskikokoista perunaa kuorittuna
tai
1 dl
 
purjosipuliviipaleita
tai
1
 
lenkkimakkara
tai
2 rkl
 
persiljaa hienonnettuna
tai

Ravintosisältö

Energia
180 kJ / 43 kcal
Rasva
0,8 g
josta tyydyttynyttä
0,3 g
Hiilihydraatit
6,8 g
josta sokereita
0,9 g
Proteiini
1,3 g
Suola
0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Mittaa vesi, liemikuutiot ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 5–10 minuuttia.

Lisää keittojuurekset ja pilkotut perunat. Keitä melkein kypsäksi. Kuori ja kuutioi lenkkimakkara. Ruskista kuutiot teflonpannussa ilman rasvaa. Lisää ne, purjoviipaleet ja persiljasilppu keittoon. Hauduta 10 minuuttia.

Nauti keitto ruisleivän ja juuston kanssa.

Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (43 arviota)