• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo pulled pork eli revitty possu

Helppo pulled pork kypsyy lähes itsekseen uunissa. Pehmeä liha melkein sulaa suussa.
Helppo pulled pork eli revitty possu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 368 kcal / annos (160g)

Ainekset

5 annosta
    • 1pkt(n. 1,2 kg)HK Rypsiporsas pulled pork aineksia (sis. lihan ja
    • BBQ-kastikkeen)

Lisäksi

    • 1rs(200 g)Crème Bonjour -tuorejuustoa, savuinen BBQ
    • tai paahdettu sipuli
    • jääsalaattia
    • kurkkua
    • punasipulia
    • retiisejä

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista possu pakkauksen ohjeen mukaan. Kypsennysaika 150 asteessa on noin 5 tuntia.
  2. Nosta liha leikkuulaudalle. Revi liha esimerkiksi kahden haarukan avulla tai reilusti käsin suikaleiksi. Lisää aineksissa mukana tullut BBQ-kastike. Pidä lämpimänä tarjoiluun saakka.
  3. Paista tai grillaa leivät, leikkaa paloiksi ja halkaise ne. Revi salaatti, viipaloi, kurkku, sipuli ja retiisit. Voitele leivät tuorejuustolla ja täytä lihalla sekä kasviksilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit kypsentää lihan etukäteen. Lämmitä revitty liha miedolla lämmöllä kattilassa tai uunissa folion alla. Lisää tarvittaessa paistolientä lihan joukkoon. Kokeile myös tortillojen kanssa.

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 368 kcal1 540 kJ
  • Proteiinia18,3 g
  • Hiilihydraatteja31,4 g
  • Rasvaa19,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9
  • Th10.3.2016

    Pulled pork! Ihan samaa, ja maukkaalla naudanlihaa lisättynä, on jo vuosikymmenten ajan syöty nimikkeellä Karjalanpaisti! BBQ-kastike päälle, tai jos niin kuin ennen vanhaan: juustoa ja maustekurkkuviipaleita. Nam!