• Erityisruokavaliot

Helppo raparperipiirakka murotaikinasta

Helppo raparperipiirakka murotaikinasta
Reseptin teki kumppani
  • 8-10 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

8-10 annosta
    • 1pkt(400 g)murotaikinaa, pakaste
    • 1lraparperia paloiteltuna
    • 300gmansikkahilloa
    • 1tlperunajauhoja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Painele sulanut taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  2. Sekoita täytteen ainekset ja kaada vuokaan.
  3. Paista 200-asteessa noin 40 minuuttia. Nauti lämpimänä kylmän karamellikastikkeen kanssa.
  4. Vinkki! Valmista erilaisia piirakoita sitä mukaan kun kesän marja- ja hedelmäsato kypsyy. Korvaa silloin mansikkahillo sopivalla määrällä sokeria. Karamellikastike maistuu myös marja- ja hedelmä- piirakoiden kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille