• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Helppo viikunahillo

Viikunahillo on helppo tehdä. Tarjoa juustojen kanssa tai anna vaikka lahjaksi. Hillo säilyy jääkaapissa vähintään 3 viikkoa.
Helppo viikunahillo
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 168 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista kovat kannat ja leikkaa viikunat saksilla pieniksi kuutioiksi.
  2. Keitä viikunoita, vettä, sokeria ja tähtianista kattilassa miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes viikunat ovat pehmeitä. Lisää nestettä tarvittaessa.
  3. Poista tähtianis ja soseuta seos sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarjoa juustojen kanssa. Kokeile myös joulutorttuihin, kääretortun täytteeksi, jogurtin tai jäätelön kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Korvaa vesi omena- tai appelsiinitäysmehulla ja tähtianis 1/2 tl kanelia. Annoksesta tulee noin 300 g hilloa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 168 kcal701 kJ
  • Proteiinia1,63 g
  • Hiilihydraatteja42,2 g
  • Rasvaa0,46 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille