Helppo viikunahillo
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Viikunahillo on helppo tehdä. Tarjoa juustojen kanssa tai anna vaikka lahjaksi. Hillo säilyy jääkaapissa vähintään 3 viikkoa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
8 annosta
1 ps (200 g) | tai |
1/2 dl | sokeria tai |
n. 1 1/2 dl | vettä tai |
1 | tähtianis tai |
Lisäksi | |
---|---|
Valio Todellinen Salaneuvos -juustoa tai | |
Valio Kappeli -juustoa tai | |
tai |
Valmistus
30 - 60 min
Poista kovat kannat ja leikkaa viikunat saksilla pieniksi kuutioiksi.
Keitä viikunoita, vettä, sokeria ja tähtianista kattilassa miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes viikunat ovat pehmeitä. Lisää nestettä tarvittaessa.
Poista tähtianis ja soseuta seos sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarjoa juustojen kanssa. Kokeile myös joulutorttuihin, kääretortun täytteeksi, jogurtin tai jäätelön kanssa.
Vinkki! Korvaa vesi omena- tai appelsiinitäysmehulla ja tähtianis 1/2 tl kanelia. Annoksesta tulee noin 300 g hilloa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,6(9 arviota)
- yli 60 min4,1(26 arviota)
- 30 - 60 min4,1(45 arviota)
- yli 60 min3,9(14 arviota)
- alle 30 min3,7(12 arviota)
- yli 60 min4,1(45 arviota)
- 30 - 60 min4,3(18 arviota)
- 30 - 60 min3,7(26 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,6 (62 arviota)