• Erityisruokavaliot

Herkkusienillä ja purjolla täytetyt paprikat

Herkkusienillä ja purjolla täytetyt paprikat
Reseptin teki kumppani
  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 4keskikokoista paprikaa

Täyte:

    • 200gherkkusieniä
    • 10cm:npala purjoa
    • 1rklöljyä
    • hunajaa
    • 1ps(200 g)parsakaalia pakasteesta
    • 2dlkypsää tummaa riisiä
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippurirouhetta
    • 1/2tlkuminaa rouhittuna
    • 1/4tlpunaista chilirouhetta

Vuokaan:

    • 3/4dlvettä
    • 3/4dlvalkoista balsamicoa

Valmistus

yli 60 min
  1. Halkaise paprikat ja poista siemenet, mutta säästä kannat. Pane puolikkaat uunivuokaan. Viipaloi puhdistetut herkkusienet ja silppua pesty, halkaistu purjo.
  2. Kuumenna öljy ja hunaja paistinpannussa ja paista sieniviipaleet kauniin ruskeiksi. Lisää parsakaalit, riisi ja mausteet pannuun. Jatka kypsentämistä 4-5 minuuttia pannun sisältöä sekoitellen.
  3. Jaa täyte paprikoihin. Valuta vesi ja balsamico vuokaan.
  4. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista paprikoita uunissa noin 25 minuuttia. Nauti kesäkurpitsasalaatin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille